Ano prosím. A taky chodí v jedný mikině celou zimu, moc se nesprchujou a na deodorant taky kašlou. A tak dále, to jsme celý my, se sebou spokojený :-)
VIP zjevy
No ale takhle by to melo bejt, ta se ma fakt rada i s nedostatkama...plus je teda vyzirka no![]()
A proc by to tak melo bejt - mezi nama, ostrihat vlasy nebo nalakovat nehty jde podstatne snaze, nez zmenit tvar zadku nebo prodlouzit nohy. Ty zase vidis jenom ty extremy, nic mezi tim.
Namalovana se sama sobe libim vic, ale rozhodne se mam rada i nenamalovana. To se snad nevylucuje.
Nedostatku jsem si vedoma, ve svych -nacti jsem je dost i resila, nastesti jsem se od toho vekem oprostila, bylo to dost frustrujici. Nakonec co jeden povazuje za nedostatek, jinej muze povazovat za prednost.
Pak je to samozrejme v poradku!:-)
Tak jo, ty co jsou se sebou spokojený jsou šmudly, lakomky a lesany :-)
Deodoranty jsou chemtrails v plechovkách.
A urcite je to zpusobeny tim, ze se ma nekriticky rada??
No hele, zase kdyz si doneses vlastni kafe a jidlo, muzes bejt v klidu, to uz se tu dlouho neresilo, ze jidlo na navstevach je bakterialni zumpa a buhvi, jestli nesahla na lzicku, kdyz ji vyndava z mycky :D
Kosmetika stoji, je vhodnejsi dat vse psimu utulku a mit se jeste radsi!))
No tak to samozřejmě :-) A což teprve nějaký ten parfém, no to už vůůůůbec!
A pak už si jen ušít pizzetku s příslušným symbolem a cítit se jako bohyně ![]()
A proc by to tak melo bejt - mezi nama, ostrihat vlasy nebo nalakovat nehty jde podstatne snaze, nez zmenit tvar zadku nebo prodlouzit nohy. Ty zase vidis jenom ty extremy, nic mezi tim.
Namalovana se sama sobe libim vic, ale rozhodne se mam rada i nenamalovana. To se snad nevylucuje.
Nedostatku jsem si vedoma, ve svych -nacti jsem je dost i resila, nastesti jsem se od toho vekem oprostila, bylo to dost frustrujici. Nakonec co jeden povazuje za nedostatek, jinej muze povazovat za prednost.
Tak nekdo se domaluje, aby se mel radsi, nekdo zhubne aby se mel radsi...stejny![]()
Tak, a teď tu mám za trest reklamu na nějakej ketomix: "V ketóze tělo spaluje vlastní tuky!"
![]()
Tak ja jsem nenapsala, ze se mam radsi - napsala jsem, ze se sama sobe libim vic, kdyz se namaluju. Rada se mam porad stejne. Mne prijde v pohode, kdyz se nekdo namaluje nebo chce zhubnout, kdyz to dela pro svuj vlastni pocit a pomuze mu to - ty ale evidentne razis teorii, ze a) je temer nemozne, aby se mel nekdo rad takovy, jaky je a b) pokud to nekdo tvrdi, lze, protoze kdyby to byla pravda, tak se nemaluje, nechodi ke kadernici, nepouziva kosmetiku....
Já mám plachty a fólie. Asi to mám zabalit?
Tak nekdo se domaluje, aby se mel radsi, nekdo zhubne aby se mel radsi...stejny![]()
Pak má ta diskuze nějak vypadat, když buď neumíš číst, nebo nerozumíš významu "mít rád" a "líbit se".
já vím, že to je tady taková vážná nevážná diskuse, ale prostě pro mě je rozdíl, jestli se maluju, protože se mám ráda a chcu vypadat ještě pěkněji
, nebo se maluju, protože mám pocit, že nenamalovaná vypadám jak koňskej zadek a nemuzu vylizt na ulici. navenek to vyjde úplně nastejno, ale pro mě třeba ta vnitřní motivace hraje dost velkou roli.
to samý koupím si něco, protože to chci a myslím si, že mi to bude slušet, a né ježiš zase jsem "neodolala" a "utrácela", někdo si toho třeba ani nevšimne a je mu to fuk, mě ta formulace dycky trkne.
A ja tu mam Astratex - 80% zen nezna svou velikost ![]()
No, furt lepší než omlazení vagíny, který mi nutili minulej tejden ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí