VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 21. dubna 2016 21:24
Reakce na domenica:

Já do toho tedy nejdu. Nemáme balkón .

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 21. dubna 2016 21:47
Reakce na wendulka:

No ale Cindy... podívej ty ruce - pěkně od těla (myslím, že věděla, že se tady fotí). A kdyby měla na sobě ty pytlovité šaty jako Linda na balkóně... A upřímně, v tom obličeji, kdybych nevěděla, že to ji Cindy, tak ji nepoznám (piha není vidět).  Ale nepopírám, že v padesáti "dopadla" o něco líp než Linda, pokud jde o tu tělesnou schránku.  Postavu má skvělou.

Offline barbucha blogger
35468 příspěvků moje polička 21. dubna 2016 22:04
Reakce na wendulka:

CHCI toho vizážistu.

Offline Miru
16588 příspěvků moje polička 22. dubna 2016 03:59
Reakce na barbucha:

Ty to vždycky "zabiješ"!...

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 22. dubna 2016 12:02
Reakce na domenica:

V pytlovitých šatech jsem jí nenašla, ale v pytlovitém triku ano (tady už určitě nevěděla, že se fotí) a stejně mi nepřijde, že by jí přidávalo kila navíc, která nejsou. Nicméně uznávám, že zrovna tady s těmi velkými tmavými slunečními brýlemi a vlasy staženými dozadu, jak je běžně vůbec nenosí, bych jí nepoznala.

Ale třeba tady je zabraná docela zblízka nenalíčená (o tom, zda v tomhle případě věděla o focení, netroufám tipovat) a nemůžu si pomoct, oproti Lindě mi to pořád připadá dost rozdíl nejen, co se týče postavy. Je to pořád ona.

Ano, tak nějak jsem to myslela, že na padesátnici bývalou top modelku "dopadla" líp, že těch hodin intenzivní přípravy bude potřebovat o něco méně.

barbucha:

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 22. dubna 2016 12:28
Reakce na wendulka:

To jí musíš ty brýle sundat 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 22. dubna 2016 15:02
Reakce na domenica:

Ani tady kila navíc, která nejsou, nevidím. A jo, i když je taky proti slunci, v nelichotivé póze a vytahaném triku, pořád mezi těmi dvěma vidím rozdíl ve prospěch Cindy oproti opuchlé Lindě. Ale je normální, že velikost rozdílu "zachovalosti" mezi oběma vnímáme každá jinak.

Offline Miru
16588 příspěvků moje polička 22. dubna 2016 16:01

...no, Cindy je v podstatě ošklivá. Nebo min velmi obyčejná. O to víc, čím je starší.

Byla, je fotogenická...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 22. dubna 2016 16:07
Reakce na wendulka:

Já se rozdílem míry opuchlosti nebo zachovalosti Cindy a Lindy už nezabývám , jen jsem teď Cindy sundala brýle, když jsi zmínila, že v nich byla k nepoznání.  

Celá ta včerejší  "úvaha" vznikla na základě těch původních dvou fotek Lindy (té nejhorší možné s tou nejlepší možnou). A jsem přesvědčená, že kdyby z toho balkónu slezla a jen se normálně učesala, lehce nalíčila, oblékla si něco jiného a byla vyfocená fotografem, který jí chce spíš zalichotit než uškodit, ten kontrast by zdaleka nebyl tak obrovský.

Jako je jí padesát a má slušnou postavu, podle mě - ty "opuchlé" fotky mohou být nárazová kila navíc (při postavě typu jablko), může to být nepodařené vylepšování obličeje, alkohol, a taky mi to trochu připomíná následky léčby kortikoidy. Kdo ví. Každopádně "tvrdou realitu" si představuju trochu jinak.

Každopádně, ta rána na balkóně (s fotografem) jí asi nesvědčí, protože jen jeden měsíc po balkónové fotce (a podle mě by to mohlo být klidně i jen jeden den poté) vypadá Linda takto:

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 22. dubna 2016 17:04
Reakce na domenica:

Dobře, tak bez brýlí jsem jí už poznala, no.

Ale to už je zase fotka, které evidentně předcházela mnohahodinová přepečlivá příprava. A ani tak se vizázištovi nepodařilo pod nánosem make-upu tu opuchlost skrýt. Ruce zakrývá kožich. Účes jí taky nesvědčí. Nemůžu si pomoct, pro mě na téhle fotce vypadá obyčejně i přes tu péči.

Tak asi je vnímáme celkově odlišně nebo bude mít pravdu Miru v tom, že to možná dělá jen to, že Cindy je jen fotogeničtější i v nečekaných situacích zatímco Linda už jen s přípravou a s šikovným bez fotografem. Nevím. Ale to nevadí.

Offline Miru
16588 příspěvků moje polička 22. dubna 2016 17:28
Reakce na wendulka:

...Cindy není fotogeničtější než Linda.

Resp. fotogeničtější

(co se týče profi fotek)

a zároveň i obecně hezčí je, podle mě, Linda.

Cindy je tuctová, ale dost fotogenická, na to, že až tak extra pěkná právě není.

A taky si myslím, že Linda už to má nejspíš všechno tak nějak na háku - jak a kde ne/vypadá.

Civilní momentky jsou "nebezpečné" pro plno lidí, a čím je věk vyšší, tím je to horší.

A je fakt, že mit jejich stylisty - pak opravdu žen, kdy si člověk leknutím uplivne, je zlomkové množství...

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 22. dubna 2016 18:24
Reakce na Miru:

Já ale nepsala o profi fotkách (u Cindy).

Hele ale to je fakt v pohodě. Prostě tyhle dvě vnímáme úplně opačně.

Offline Miru
16588 příspěvků moje polička 22. dubna 2016 18:47
Reakce na wendulka:

...jasné, v pohodě

Beru to jen jako každého pohled na věc, je to individuální.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 24. dubna 2016 18:52

Linda vypadá jako buchta. Takže normál a připadne mi přirozenější než Cindy.

Jen by mě teda zajímalo, jak Lindě vizážista vykouzlí ty krásné lícní kosti a zvednuté tváře, když je evidentně nemá.

Cindy se mi vůbec nelíbí, nevím, co se sebou udělala, ale vypadá jak chlap (hodnotím obličej).

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 24. dubna 2016 19:44
Reakce na Ronna:

Cindy se mi líbívala, ale teď se jí fakt změnil výraz... myslím, že to trochu souvisí s očima. Má poměrně malé, kulaté oči, které stárnutím získavají na pichlavosti. Podívala jsem se na pár fotek z minulosti a teprve teď zaznamentala, že podobné oči měla vždycky a že pokaždé je má líčené právě tak, aby jí je opticky zvětšili, protáhli, otevřeli. A fungovalo to. Teď s věkem - a protože se udržuje a cvičí a je velmi štíhlá - obličej zešpičatel a ty oči ještě víc zapadají a pohled hrubne... Něco podobného jako u M. Maláčové (která se mi ale narozdíl od Cindy nikdy nelíbila).

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 03. května 2016 13:27

Met Gala 2016

Madonna a model Givenchy

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 03. května 2016 13:28

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 03. května 2016 13:34

Lady Gaga a její model Versace

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 03. května 2016 13:37

Nicky Minaj a Moschino

Offline Miru
16588 příspěvků moje polička 03. května 2016 14:04
Reakce na cinkja:

...no,

tak

Madonna - zoufale tragická. 

...zastavit čas jde. V jeji hlavê se zastavil.

U myšlenky, že je pořád mladá nespoutaná a sexiiiii

Lady Gaga - hm, k te to patří, nepřekvapila, pořád ze sebe dělá avantgardní zjev

Nicki - oživlá luxusni leč nechutná nafukovací panna