No hej, pri zjavoch ako Nicki Minaj dostáva výraz silicon valley úplne iný význam![]()
VIP zjevy
![]()
...týýý vypadaj![]()
Božemuj, to je nějakej sjezd sadomaso prostitutek nebo co?
No jo no. Něčím zaujmout musej.
Poťouchlý výraz chlípníka stojícího vedle madony zezadu je všeobsažný.....netřeba mi dál komentovat.
Dost jsem se pobavila. )))
Jak jsem se dočetla, jedna z nejprestižnějších společenských akcí roku konaných v New Yorku, letos na téma Manus x Machina: Móda v době technologie. Akce zahajuje každoroční expozici módy v Metropolitním muzeu umění a zároveň slouží k jeho financování. Poprvé se konala v roce 1946 a téma je každý rok jiné.
Některé modely byly i střízlivější
.
tohle bych skoro zařadila do Módního pekla....nebo do Star Treku

Ale jo, vždycky se tam dají najít i příčetný modely. Záleží jen na nositelkách ![]()
...ona, kdyby nemela na vlasech tu růžovou a dala jiny účes místo těch nechutných licousů, tak by to mělo styl, bylo by to dobré!
(treba vysoko vyčesaný ohon, z maximálně vyhlazených vlasů, s perfektně do roviny zastřiženou delkou, a gumičku ve stylu naramku či kabelky, případne v barvě šatů - blankytně modrou, a ta modrá, naprosto stejná ale, by mohla být na koneččích vlasů)
Takhle to
zabila...
(takhle je jak rousnice bez vkusu)
Fíha, tak teda netuším, kto je tá kočka a o tej značke tiež počujem prvý krát (proste módny znalec
), ale tieto potrebujem
!!!! - pokiaľ ovšem nebudem kvôli nim potrebovať aj druhú hypotéku
:

Taky nevím, kdo to je, ale vypadá krásně, včetně líčení. Jen teda... nelze to nevidět, ta bosá nožka láká ke zkoumání... nemá ona vybočený palec na noze?
Taky mě to napadlo. plácla jsem se přes ruku se slovy - šťouro.![]()
Prokristapána!!! Pro Madonnu, Nicky a Lady Gaga slova "méně, znamená více" rozhodně neplatí. Jít na společenskou akci polonahá, mi prostě přijde nepatřičné. Asi fakt stárnu![]()
Mně se hodně líbí tohle, šaty Prada, ale patří to do jiného tématu, tak se omlouvám.

To mám aj ja, takže je to v poriadku
!
Tak to jo. V podstatě je to roztomilý. ![]()
![]()
Šaty jsou to zajímavý - díkybohu za ně, že to není jen trojúhelníček látky nebo rybářská síť a neleze jí z toho to, co má být ve slušné společnosti skryto ![]()
Ale zdá se mi, že by víc vynikly na někom hodně vysokým, vážícím tak maximálně dvacet kilo
Ten střih je dost nebezpečnej. Možná kdyby byly o fous kratší, nad kotníky?
Třeba je ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje