Beverly Hills 90210 Jennie Garth. Taky jsem si toho všimla. Teď jsem koukala na googlu na fotky. Na některých je si z mládí hodně podobná, na některých vypadá v obličeji trochu jako kulturistka a ano, přestává si být podobná.
VIP zjevy
Na listopadové fotce má tvářenku moc nízko, to ji dělá starší. Ale nelíbí se mi ani červencová, vypadá jak čerstvě vypuštěná z nějaké beauty farmy, co tam mají. Ale nejhorší je ten výraz - úplně mimo.
Ale ona má takový výraz celkem běžně
. Jinak jo, té tvářenky jsem si všimla jako první, ale nejsem si jistá, jestli to dělá jen ta, přijde mi, že i ty oči má najednou nějak zapadlé, přestože je má nalíčené a docela výrazně
.
Mirka to podle mě vystihla celkem přesně, že začíná v obličeji vypadat jak kulturistka. Já jí sleduju tak nějak průběžně, ovšem tohle je poprvé, kdy se v krátké době změnila takhle hodně, proto mě to zarazilo.
Tak to bych jí teda nepoznala ani náhodou![]()
Je to VIP a je to trochu zjev (neb váží asi 150 kilo). Nicméně norská premiérka, zvaná Železná Erna, mi je sice poměrně sympatická, ale dneska mě dost rozveselilo, když jsem náhodou padla na obrázky z jejího domova.
Tak kdybyste měl někdo depku, že máte doma trochu bordel...

A nedělejte si násilí ani kvůli pózování fotografům ![]()

zdroj: www.dagbladet.no
Díky, tak teď si násilí kvůli nepořádku u nás doma opravdu nedělám
.
A abych ještě zůstala u tématu, já když před před pár dny viděla, jak dopadl Matthew Perry z mého kdysi na škole oblíbeného seriálu Přátelé...![]()

No ale furt to není nic oproti tomu, když se na letošních SAG Awards objevil Ray Liotta
, to se mi až zježily chlupy:

Pro srovnání doba, kdy ještě vypadal jako člověk:

Prokristapááááááána!!
Mně se Liotta nikdy nelíbil, působil na mě divně... ale tohle je teda ukrutný!
Vypadá jak ta vraždící hračka! Brr.
A dopr...!![]()
No přesně totéž napadlo i mě, že je z něj Leatherface jak vyšitý, aniž by k tomu tu koženou masku vůbec potřeboval
.
Jinak ani mně nepřišel nikdy atraktivní, ale aspoň mě neděsil jako teď.
čím dál horší
...co to je za kreaturu.?, neznám...
Taky mi nic neříká ani jeden z tý povedený dvojky...
Jestli se nepletu, tak to je ten maník, co hrál v Zelené míli toho podvraťáckýho dozorce, jak znepříjemňoval Tomu Hanksovi a ostatním život. Mně se už tehdy nelíbil, ovšem teď je vyloženě nechutnej
.

A ta plastiková nána, to je jeho žena. On si ji bral, když jí bylo pouhých šestnáct, takže kvůli tomu potřebovali tenkrát povolení od jejích rodičů nebo co, aby jí zplnoletnili
. No a od té doby se zoufale snaží prosadit jako modelka nebo herečka, ale moc jí to asi nejde, tak si alespoň nechává cpát silikon všude, kam to jenom jde
.
bývalá Lolitka,
COURTNEY STODDENa její postarší manžel Doug Hutchisonznáte ho ze Zelené míle,hrál hajzlíka Percyho
...ahaaaa.!
Já ji po těch plastikáxh vůbec nepoznala.!! Zestarla tím strašně,
tipovala jsem to na nějakou padesatnici, udržovanou sice plastikami, ale padesátnici.
A ta lacinost je neuvěřitelná...
akorát nechápu, kdy ta holka takhle zestárla, dříve vypadala jako hodně nalíčené dítě, a najednou jako stará rajda.
A to jí je myslím nějak okolo 30, ono už je to dost dlouho, co si toho starýho zvrhlíka brala, myslím jako 16ti letá.
jo, tak jsme napsaly téměř současně téměř stejný příspěvek...
ano udržovaná padesátiletá bývalá rajda.
![]()
![]()
Courtney Stodden vůbec neznám, ten "Percy" mě napad taky, ale říkala jsem si, že to asi bude jen náhodná podoba...
Jak píše wendulka, byl hroznej už zamlada - a teď to není o nic lepší ![]()
akorát nechápu, kdy ta holka takhle zestárla, dříve vypadala jako hodně nalíčené dítě, a najednou jako stará rajda.
A to jí je myslím nějak okolo 30, ono už je to dost dlouho, co si toho starýho zvrhlíka brala, myslím jako 16ti letá.
Tak dlouho to ještě není, je jí teprve 21. Ale když ze sebe stihla díky plastikám udělat TOHLE za pouhých pět let, tak si představ, jak bude vypadat, až jí těch třicet bude
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje