Nádhernej makeup!
VIP zjevy
No, tohle je už taky příliš free a indenpendent. Jane Birkin se tak sice prezentuje odjakživa... ale nějak mi s tím volným stylem neladí evidentní botox! No toto! Přilezla snad, na stará kolena, ke křížku komerce? ![]()

Jane som si musela vygoogliť, nespoznala by som ju. Zamlada mala štýl, ale toto jej nevyšlo...
Juliette je třída.
Takhle se má stárnout.
Juliette je vážně nádherná. A zase mám chuť na čokoládu
.
Líbí se mi moc i Julia (48). Kromě toho, že má široký úsměv, se nádherně směje i očima.

![]()
Když vidím tyhle obrázky a pak záběry z Trumpovy prezidentské kampaně, vkrada se mi na mysl výstižné rčení "Jaký šel, takovou potkal" ![]()
Já bych chtěla mít sebevědomí Trumpové.
Na toto fakt je potrebná fúra sebavedomia ..... Ale spolu s Trumpom , čiste teoreticky, to by bol prezidentský pár.
Mně je jí skoro až líto... jako není už nejmladší... ale stejně - kdyby konečně nechala diblíka odejít a oblíkla a nastylizovala se míň kolotočově (a úměrně nijak zvlášť pěkné postavě), mohla by vypadat dobře. Ne sexy, ne mladě, ale prostě dobře...
Áno, to môže každá žena aj s nelichotivou postavou, vyzerať dobre a primerane vkusne aj vo vyššom veku....Škoda, lebo pri jej bankovom konte, by mala udávať trendy, zatiaľ skôr vzbudzuje súcit.
Vanessa by se měla vykašlat na mezírku jít do rovnátek. Dnes to spíš vypadá, že jí chybí zub. Já si nechala rovnátka nasadit ve 35 a v ordinaci potkávám i šedesátníky.
"Líbí se mi moc i Julia (48). Kromě toho, že má široký úsměv, se nádherně směje i očima."
Ano, to je přesně ono. Její úsměv úst a očí je opravdu nestárnoucí
.
Není nějak anatomicky zvláštně řešená?
To teda jo. Prsa zavěšený na klíční kosti jsem ještě neviděla ![]()
prehodí cez rameno a ide....
no, to sú tie lepiace pásky, ale asi treba mať grif na to, aby to nedopadlo takto...
To by asi nezvádla ani sešívačka,natož pásky...
Snad kdyby ji fotili zavěšenou vzhůru nohama.
No, tak ono to má tak trochu tvar lustru, keď sa na to človek pozrie zo správneho uhla...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje