Taková krásná byla... ![]()

Hodně smutný
. V době Twin Peaks a dlouho potom byla tak hezká... I když, že sebedestruktivní sklony se objevovaly ještě před tím, než začala řádit s plastikama obličeje.

No nazdar, ta tomu dala na frak za ta léta, co jsem ji ztratila z dohledu![]()
.
Vypadá jak mentálně znevýhodněná ![]()

Před chvílí jsem na ni koukala, nechápu, co má ta holka za úlety. Něco tak příšernýho snad na sobě ale ještě nikdy neměla. Kdyby dělala konkurz na kojnou, prosím, ale charita v tomto oblečení ? Navíc nemá zrovna chlapecké boky na to nařasení.
Taky to nechápu. Takovej hadr a střih by snad neslušel nikomu. Škoda. Mohla by i přes (nebo právě pro svou) kyprost vypadat jako bohyně, ale ona si systematicky a úspěšně většinou svýho oblečení vyloženě škodí.
Ty šaty vypadají jako výtvor z hodiny šití na základce. A kvalita materiálu tomu odpovídá na první pohled...
Boty naopak dobrý...ale ke kalhotám.
Fakt je, že na posledních fotografiích je vymustrovaná do příšerných modelů a její postavě nelichotí ani jeden. Přitom je to krásná ženská (zvlášť na fotografiích s Čadkem
). Vhodnost v rámci akce ani nekomentuji.
Naposledy se mi líbila na téhle fotografii:

Herečka, Čvančarová
Proboha!
Tyhle saty by slusely malokomu, ale rozhodne ne naducany mamine s volne lozenejma, hrde visicima petkama ![]()
Ano, tohle je jediná fotografie, kde se dá říct, že jí to sluší.
Taková krásná ženská, zhruba jako Adele, u níž by kila navíc vůbec nevadila, kdyby se uměla oblékat a ona se musí takhle hastrošit
.
Na té fotce od domenicy už úplně ztratila soudnost. Neřeším její postavu, tenhle hadr by neslušel asi nikomu. Ale dostala mě, že se do nich musí nacpat na takovou akci při její velikosti poprsí
.
Jsem podobně vybavená jako ona a šaty bez podprsenky případně bez korzetu bych si na sebe nevzala, ani kdyby to byl sebekrásněji ušitý model, protože bych se v tom prostě necítila příjemně.
Vyloženě vulgární zjev (ta druhá fotka). To jí to nikdo z jejího okolí neřekne? ![]()
Musím říct, že podle mě jí to neslušelo ani tehdy. Ty šaty jsou prostě hrozný. Jen to nevypadalo vyloženě lacině a vulgárně jako teď.
Vypadá jak mentálně znevýhodněná ![]()

Vzhledem k tomu, co se sebou provedla, bych skoro řekla, že nebudeš daleko od pravdy. ![]()
Nemůžu říct, že by se mi kdy líbila, ale fakt by mě zajímalo, co se sebou od svojí druhé svatby v létě, kdy ještě vypadala celkem normálně, prováděla, že po necelém půlroce vypadá takhle? To přece není jen blbě udělaný make-up nebo jo
?

listopad 2015

červenec 2015
A kdo že to je? Vůbec si není na těch fotkách podobná, ale možná to je makeup, blbé světlo...těžko říct. Ale nějaké "malé" úpravy se vyloučit nedají.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.