Ja som káčera videla prvýkrát v BA na parkovisku vo vedľajšom aute. No priznávam zírali sme. Mala to dosť nekvalitne urobene, pery krivé, obrovské ako keby ju pichol sršeň na tom červený rúž, lesk a hnedá? kontúrka. No des bes
VIP zjevy
Ja si predstavuju, jak cumely i ty jogurty ![]()
A Kostíci chrastili lentilkama, jak se třásli smíchy ![]()
já to zažila u jedný bejvalý vzdálený kolegyně na takovým pro tohle dost netypickým pracovním místě, ale dělala to zřejmě pro manžela a měla tu strašnou pusu a megaprsa, vypadala jak nafukovací panna. Ještě ke všemu byla strašně malinká, tak 145 a ty prsa vypadaly, že ji každou chvíli převáží. Celkově měla styling ala Marilyn Monroe a tu hnusnou oteklou pusu, jako fakt chudák
Potkávám jednoho kačera dost pravidelně v Brně, paní se rozhodla to ještě vylepšit botoxem... Vypadá jako zombie, nehybný obličej s oteklými rty. Ale jednou jsem za ní kráčela po Vaňkovce a musím uznat, že protijdoucí davy vůbec nečuměly..! Asi je Brno už fakt světové velkoměsto a obyvatele hned tak něco nerozhází.. ![]()
Jednou si kacer sednul naproti mne ve vlaku. No zkuste se pak divat jinam:-) Normalne zkouska zelezne vule.
Už jsem se bála, že tuhle větu Kristelová vynechá :)
Jsem především máma, která sama vychovává šestiletou holčičku.
Nebo: Zkrátka hledám hloubku. ![]()
Tu najde na dně Mariánského příkopu.
A proč ta diva pózuje s tou prázdnou flaškou?
Prostě si chudák holka to pozlátko a marnivost, ke kterému ji nutí "český glamour šoubyznys" , kompenzuje ve svém intelektuálním světě ![]()
Česká Victoria Beckham má Řepu podle mě proto, že jinak by prostě žila v hroznejch intelektuálních výšinách, vona je prostě hrozně nadprůměrná ve všem.
Přesně to si myslím i já!
Řepa je pro ni výzva, úplnej Pygmalion.![]()
Jenom abysme se ti nejukly do kabely jestli máš poezii!
Podle mýho ten už semtam recituje
To jsou takovy ty vjemy pres ocean, vyndany zebra se tam na bezicim pase fakt nedelaj, v jejich pripade bez radnyho humbuku urcite nee![]()
Prosimte... zebra se v Hollywoodu vyndavaly snad este nez zacal Technicolor. I zuby... brousily se brady... o nosech atd. samozrejme ani nemluve.
Mimochodem zrovna vcera jsem cirou nahodou utrpela kus toho poradu s Kardashiankama, a byla jsem v soku, jaky to jsou v realu tuctovy pipiny. Presne takovejch sedi v samoskach u pokladny tisice... Zlatej photoshop!
do jakých sámošek to chodíte? tady nic takového nemáme :)
![]()
Samošky v Jerevanu možná...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí