já zrovna takový šíleně dramaticky vybarvený pipky vídám za kasou nejčastějc (buď se tam koncentrujou nebo je jinde nemám moc šancí potkat)

do jakých sámošek to chodíte? tady nic takového nemáme :)
já zrovna takový šíleně dramaticky vybarvený pipky vídám za kasou nejčastějc (buď se tam koncentrujou nebo je jinde nemám moc šancí potkat)

Jak moc jsem divná, když se mi vlastně všechny KK líbí?![]()
pred presitim nebo po?;-)
Si ![]()
tak ale nekde jsem cetla ze uchylky na plast jsou bezny:-)

mne to pripada jak panoptikum
Samošky v Jerevanu možná...![]()
v Jerevanu žádný sámošky nejsou (teda asi 4)
ale je teda pravda, že takových Kim tam fakt chodí po ulici dvanáct do tuctu...
Mně se líbí tohle
..text není k přečtení tak pro sichr:
Remember when Kimmy K looked like Jafar from Aladdin? #2005 (Gettyimages.com)

ja bych vrazdila za to vypadat jako tyhle pani. ty vylepseny tvare vypadaj hodne dobre, nejsou to zadny plastikovy prisery
Jojo, já jsem myslela komplet celou famílii, nemám s nima problém. ![]()
smankute dyt ses krasna! a bez kyblu barev k tomu
Já se v té jejich rodině vůbec neorientuju, což se dá ale vysvětlit tím, že vypadají každého půl roku zase jinak ![]()
no a ja se svym problemem rozeznavani obliceju? mne proste splyvaji v takove travesti typy, i ty zensky co byly zensky i puvodne
no a ja se svym problemem rozeznavani obliceju? mne proste splyvaji v takove travesti typy, i ty zensky co byly zensky i puvodne
...vidím to stejně. Obvzláště na té poslední fotografii od Mutzi...
No to si ale robíš srandu nie? Veď si pekná a chcela by si vyzerať ako príšera??

vetrelec![]()
mne sa tiež páčia. A mám obrovské priznanie: ich reality show som žrala ![]()
ja celej zivot trpim komplexem malych rtu a prave u tehlech se mi ty velky rty libej, protoze to neni takovej ten silenej kacer, kterej jsme tady zdrbaly o par stranek driv :D
EDIT: ale teda nechtela bych ty zilnaty prsa, ktery ma na tyhle fotce :D
vzhledem k tomu že trendy se mění a různě vrací.. já trpěla naopak komplexem z velké huby a hubených nohou a teď su prudce in, věřím že za pár let to bude zas jinak a budeš ještě ráda za to co máš;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.