VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Janulik03
20318 příspěvků moje polička 19. října 2017 15:36
Reakce na paktofonika:

No to si ale robíš srandu nie? Veď si pekná a chcela by si vyzerať ako príšera??

Mne sa tá príšera páči. Nie ako sa oblieka, ale podľa mna je veľmi pekná hlavne v tvári. Ostatní z jej rodiny mi splývajú.

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 19. října 2017 17:20
Reakce na razorblade:

ja bych vrazdila za to vypadat jako tyhle pani. ty vylepseny tvare vypadaj hodne dobre, nejsou to zadny plastikovy prisery

Hodne dobre, kdyz se ti libej naprosto prazdny a bezduchy ksichty 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. října 2017 17:52

Mě úplně nejhorší přijde Kylie (musela jsem si najít jméno, podle ksichtu je rozeznám, ale jména ani omylem). Ani se nedivím, že se rozšířila fáma, že skutečná Kylie zemřela v roce 2013 a bya nahrazena klonem 

(jako chápu, že vypadá jinak, než když jí bylo 14, ale tohle je fakt extrém)

https://www.thesun.co.uk/living/3591799/bizarre-conspiracy-theory-that-kylie-jenner-died-in-2013-is-spreading-on-social-media/

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 19. října 2017 18:10
Reakce na barbucha:

Kdybych mela jejich tvar, doplnila bych ji svoji odusevnelosti :D

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 19. října 2017 18:17
Reakce na razorblade:

Aby ti ty pekny tvaricky pak ale nepopraskaly - kdovi co vydrzej 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. října 2017 18:51
Reakce na MP Meri:

má podle mě dost přirozeně nafouklé rty - to chci taky 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. října 2017 14:08

Nevypsal už někdo kurs na to kdy zavřou Houdovou do blázince? To neni jenom tenhle članek, ale v podstatě jakejkoli článek o ní

https://www.super.cz/532151-zpoved-byvale-kralovny-krasy-miss-cr-1999-priznala-ze-byla-v-detstvi-sexualne-zneuzivana.html

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 20. října 2017 14:37
Reakce na Mutziputzi:

Hele, není to něco jako byl Ice bucket challenge? Že se všechny "krásky" světa začnou předhánět v tom která byla víc zneužívaná?

20970 příspěvků moje polička 20. října 2017 14:40
Reakce na andulka01:

#metoo že?

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 20. října 2017 14:45
Reakce na andulka01:

jo přesně to mě taky napadlo:P

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 20. října 2017 16:26
Reakce na :

Hlavne keď kdejaká píše o zneužívaní a potom z toho vyplynie, že jej akurát nejaký chlap v metre šáhol na zadok alebo na ňu pískali a pokrikovali sprosťárny  nikto nechce byť out, že...

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 20. října 2017 17:04

Ramcove souhlasim, ze mezi zneuzivanim a sahnutim na zadek je rozdil a tohle ventilovani na socialnich sitich se mi taky nepozdava a osobne beru ty internety s rezervou, ale slovo akorat bych nepouzila, je to hodne neprijemny, i kdyz vas "akorat" nekdo nevyzadane ochmatava. 

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 20. října 2017 17:55
Reakce na andulka01:

Tady k tomuhle ‘metoo’ měla docěla trefnej článek Spáčilová na idnesu..

edit: https://kultura.zpravy.idnes.cz/komentar-weinstein-0os-/filmvideo.aspx?c=A171018_112902_filmvideo_spm

20970 příspěvků moje polička 20. října 2017 18:18
Reakce na Ounz:

No nevim, docela laciný...ale já jí nemám ráda, nejsem objektivní. Někde jsem četla něčí poznámku, že až se člověku promítne celej život těsně před smrtí, Spáčilová tomu dá maximálně 60%))

1145 příspěvků moje polička 20. října 2017 18:24
Reakce na Setare:

Jasne, súhlasím, že nič z toho by sa diať nemalo, nemala som v úmysle nejak to zľahčovať. A pokiaľ niekomu k vyrovnaniu sa s nepríjemným zážitkom pomôže, ak o tom napíše pod hashtagom na sociálnu sieť, tak ani s tým v zásade nemám problém. Ale predstavovať si, že to bude mať nejaký prínos v zmysle komplexného pohľadu na problém je dosť naivné. 

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 20. října 2017 18:25
Reakce na Mutziputzi:

Tak beru ji s rezervou, ale někdy její kritiky čtu, minimálně je to úhel pohledu.

1145 příspěvků moje polička 20. října 2017 18:32
Reakce na Ounz:

Výnimočne s ňou v niečom súhlasím... a vôbec, koho to vlastne zaujíma, že herečka urobila kariéru cez posteľ, keď to aj tak už bolo predtým verejné tajomstvo? Kde sú tie, ktoré hrdo povedali nie a vzdali sa nádeje získať vstupenku medzi elitu? Nie sú to práve ony, ktoré by sa mali mať právo ozvať? 

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 20. října 2017 19:07

přesně, taky souhlasím. měli jsme o tom doma s mužem docela prudkou debatu, já to "akorát šáhnul na zadek" taky nepovažuju za nějakou malichernost, ale vykřikovat o zneužívání to je totální marginalizace opravdovýho problému... a že někdo udělal kariéru přes betlu a teď se to hodí ještě jednou, nahnat další bodíky? docela chucpe

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 20. října 2017 19:46

Jako sice chapu, ze obtezovani (nerku-li zneuzivani) vcetne placani po zadku je vopruz... a ani si nemyslim ze znasilnena "si o to sama rikala" treba vyzyvavym oblecenim... ale stejne mi prijde ponekud zertovne, ze na haraseni (a kdo nebyl zneuzivan nebo aspon vyuzivan, jako by nezil) si ted stezujou kdejaky ty jemny damy, ktery jsou schopny prijit mezi lidi prakticky nahy.

Ach ten zly, zly svet!

Kdyby chlap prisel na nejakou oficialni udalost v outfitu zduraznujicim predevsim jeho primarni pohlavni znaky, tak si nejruznejsi sufrazetky hubu roztrhnou, jak budou rvat o nechutne provokaci a sexualnim nasili.