Mne sa tá príšera páči. Nie ako sa oblieka, ale podľa mna je veľmi pekná hlavne v tvári. Ostatní z jej rodiny mi splývajú.
VIP zjevy
ja bych vrazdila za to vypadat jako tyhle pani. ty vylepseny tvare vypadaj hodne dobre, nejsou to zadny plastikovy prisery
Hodne dobre, kdyz se ti libej naprosto prazdny a bezduchy ksichty ![]()
Mě úplně nejhorší přijde Kylie (musela jsem si najít jméno, podle ksichtu je rozeznám, ale jména ani omylem). Ani se nedivím, že se rozšířila fáma, že skutečná Kylie zemřela v roce 2013 a bya nahrazena klonem ![]()
(jako chápu, že vypadá jinak, než když jí bylo 14, ale tohle je fakt extrém)

Kdybych mela jejich tvar, doplnila bych ji svoji odusevnelosti :D
Aby ti ty pekny tvaricky pak ale nepopraskaly - kdovi co vydrzej ![]()
má podle mě dost přirozeně nafouklé rty - to chci taky ![]()
Nevypsal už někdo kurs na to kdy zavřou Houdovou do blázince? To neni jenom tenhle članek, ale v podstatě jakejkoli článek o ní![]()
Hele, není to něco jako byl Ice bucket challenge? Že se všechny "krásky" světa začnou předhánět v tom která byla víc zneužívaná?
#metoo že?
jo přesně to mě taky napadlo:P
Hlavne keď kdejaká píše o zneužívaní a potom z toho vyplynie, že jej akurát nejaký chlap v metre šáhol na zadok alebo na ňu pískali a pokrikovali sprosťárny
nikto nechce byť out, že...
Ramcove souhlasim, ze mezi zneuzivanim a sahnutim na zadek je rozdil a tohle ventilovani na socialnich sitich se mi taky nepozdava a osobne beru ty internety s rezervou, ale slovo akorat bych nepouzila, je to hodne neprijemny, i kdyz vas "akorat" nekdo nevyzadane ochmatava.
Tady k tomuhle ‘metoo’ měla docěla trefnej článek Spáčilová na idnesu..
No nevim, docela laciný...ale já jí nemám ráda, nejsem objektivní. Někde jsem četla něčí poznámku, že až se člověku promítne celej život těsně před smrtí, Spáčilová tomu dá maximálně 60%))
Jasne, súhlasím, že nič z toho by sa diať nemalo, nemala som v úmysle nejak to zľahčovať. A pokiaľ niekomu k vyrovnaniu sa s nepríjemným zážitkom pomôže, ak o tom napíše pod hashtagom na sociálnu sieť, tak ani s tým v zásade nemám problém. Ale predstavovať si, že to bude mať nejaký prínos v zmysle komplexného pohľadu na problém je dosť naivné.
Tak beru ji s rezervou, ale někdy její kritiky čtu, minimálně je to úhel pohledu.
Výnimočne s ňou v niečom súhlasím... a vôbec, koho to vlastne zaujíma, že herečka urobila kariéru cez posteľ, keď to aj tak už bolo predtým verejné tajomstvo? Kde sú tie, ktoré hrdo povedali nie a vzdali sa nádeje získať vstupenku medzi elitu? Nie sú to práve ony, ktoré by sa mali mať právo ozvať?
přesně, taky souhlasím. měli jsme o tom doma s mužem docela prudkou debatu, já to "akorát šáhnul na zadek" taky nepovažuju za nějakou malichernost, ale vykřikovat o zneužívání to je totální marginalizace opravdovýho problému... a že někdo udělal kariéru přes betlu a teď se to hodí ještě jednou, nahnat další bodíky? docela chucpe
Jako sice chapu, ze obtezovani (nerku-li zneuzivani) vcetne placani po zadku je vopruz... a ani si nemyslim ze znasilnena "si o to sama rikala" treba vyzyvavym oblecenim... ale stejne mi prijde ponekud zertovne, ze na haraseni (a kdo nebyl zneuzivan nebo aspon vyuzivan, jako by nezil) si ted stezujou kdejaky ty jemny damy, ktery jsou schopny prijit mezi lidi prakticky nahy.
Ach ten zly, zly svet!
Kdyby chlap prisel na nejakou oficialni udalost v outfitu zduraznujicim predevsim jeho primarni pohlavni znaky, tak si nejruznejsi sufrazetky hubu roztrhnou, jak budou rvat o nechutne provokaci a sexualnim nasili.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí