no, přesně. já si nemyslím ani náhodou že tahle oblečená-neoblečená si o něco koleduje to teda v žádném případě- ale pro mě to je z její strany zase útok, ba až by se to dalo ve světle těch dnešních výkřiků nazvat obtěžováním páč takovýhle vědomý provokování prostě není fér k druhýmu pohlaví, ne? asi kdyby se takhle nahatej chlap promenoval okolo mě považovala bych to fakt za hrozbu, a opačně to nepla? fuj
VIP zjevy
Tak tak. Pokud mame rovnopravnost, tak i s chlupama, ze jo!
amen sestro![]()
No, chápu, že si herečky, které udělaly kariéru přes postel, stěžují. Nemusely přes tu postel, samozřejmě. Jenže jejich mužští kolegové takovou volbu dělat (v drtivé většině případů) nemuseli.
tohle je fakt hodně diskutabilní záležitost, dovedu si představit obě varianty (a nemám na mysli homosexuální producenty:-)
názor mužů je obvykle takový, že je to spíš výhoda - že ženy mají možnost zpeněžit/využít své přednosti. já oponuju tím, že a) ten nátlak je hodně nepříjemný (nepřenosná zkušenost) b) ne každá žena je té povahy, že je schopná to brát pragmaticky - i když vím že takové existují. ovšem zpětně nějak vyhodnotit která to dělala opravdu dobrovolně a fakt jen využila své "přednosti" a která byla nahnaná do kouta a bála se odmítnout...
Tak zpětně to vyhodnotit nejde, samozřejmě, vím, že můžou nastat i varianty, že ta, která tím skutečně trpěla, si i dnes nepostěžuje (díky své povaze), a ta, která to přes tu postel vzala pragmaticky, a moc se tím nezalamovala, si dnes klidně pragmaticky postěžuje, aby se svezla na vlně (opět díky své povaze).
Tak pozor, rozhodne si nemyslím, že všetky herečky robia kariéru týmto spôsobom alebo že je to jediná možná cesta. Človek so sebaúctou si ten úspech vydrie a na výsledok snaženia radšej počká (a množstvo sa ich samozrejme nedočká nikdy), niekto holt preferuje využiť skratku. Ale nesmie sa potom diviť, keď je za tzv. rozhoďnožku...
Neříkám, že je to jediná možná cesta. Jen říkám, že chlapi před takovou volbu nebyli stavění.
Neříkám, že je to jediná možná cesta. Jen říkám, že chlapi před takovou volbu nebyli stavění.
a ty to bereš tak že je to jejich výhoda? protože oni naopak to (minimálně někteří) vnímají jako křivdu:-)
Berou jako křivdu, že jim nebyla nabídnuta možnost prodat svý tělo? Tak čeho že si sakra vůbec vážíme?
a ty to bereš tak že je to jejich výhoda? protože oni naopak to (minimálně někteří) vnímají jako křivdu:-)
No jasne, lenže oni chcú len ten výsledok a najlepšie bez námahy
byť konfrontovaní s krutou realitou, asi by si to mnohí rýchlo rozmysleli...
tak oni maji predstavu ze je to super zabava a jeste s profitem. chlapek si nepredstavi ze by jeho ojizdel ten starej prasak, ale ze by si v kuzi te pekne baby uzival a jeste za to neco dostal.. ano nedava to smysl. nam ne;-)
macku tos nepochopil:-)
Se zasnil no
![]()
![]()
no ne že si stěžuje, ale že se diví co těm ženským jako vadí, že kdyby to šlo tak by to přece využil každej ne? chm
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí