to neni jen pocit:-)
VIP zjevy
Nefantaziruj prosim te
Volby dopadnou dobre
Berou jako křivdu, že jim nebyla nabídnuta možnost prodat svý tělo? Tak čeho že si sakra vůbec vážíme?
No, uz jsem parkrat v zivote slysela neco jako "ta to ma jednoduchy, ukaze kozy/necha na sebe sahnout/vyspi se s nekym - a ja chudak abych na vsechno drel jak vul!"
Nekdy v legraci, nekdy tam byl i vazne minenej ton...
Ja to slycham castejs ve variante “a ja chudak abych na vsechno drela jako krava”
To je ale damska verze! Ja jsem chtela podporit teorii, ze o tom nekdy uvazujou i chlapi ![]()
Hahaha:-D A to mě jeden kamarád řekl uplně vážně, že mám dobrou práci jenom kvůli tomu, že jsem pěkná holka. A to já teda moc pěkná ani nejsem:-D. Už nevědi, co by si vymysleli, ty neschopný nemakačenka!
Hezký lidi ale maj lepší práci, to je dokázaný![]()
To jo, ale ja bych se k nim nepocitala:)
Jak se jí vždycky zastávám, tak včera nic moc, obojí takový urputný

...ten druhý obrazek se mi líbí.
ALE dala bych jinou kabelu/ku -ultra jednoduchou, černou a nebo, pokud by se podařilo sehnat, tak ve stejném tónu jako oblečení.
hlavně vypadala dost blbě na té tiskovce, odulé tvářičky, lokničky ... děs... vlastně jsem si ani nvšimla, co měla na sobě :-)
Ale stejne na me působí tak nêjak obstarožně, já nevím...
Prý je studovaná, ale dělá na mě dojem prostší ženštiny, a není v ní nic mladistvého, jakoby v sobě měla něco, co ji zestaršuje, dělá z ní usedle působící
(a nemyslím, že by mêla diblikovsky pištět a poskakovat, ale je taková bez jiskry...)
Hezký lidi ale maj lepší práci, to je dokázaný![]()
Tak a je to venku. Tak proto jsem nikdy nesehnala dobrou práci!![]()
Hej aj ja som sa na ňu pozerala ako sa tam celý čas špúlila a nakrúcala :D No ale celá tlačovka bola jeden veľký trapas ![]()
taky jsem si nevsimla co mela na sobe, jen jak furt natrasala a pohazovala ty loknicky a spulila tlamicku
Stredni ekonomku a studovana? Mne teda blba nepripada, voskova prebotoxovana a prevyplnovana uz teda jo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí