a co tam byl za dress code, ze nekdo je v riflich a nekdo ve vecernich satech?
VIP zjevy
Jednak je to pro mě necharizmatická verze svojí matka a za druhý by se měla nažrat!

Mne sa páči Iva Pazderková.
Kolena dobrý? :-D?
Ale vážně, netušila jsem, kdo to je, ale Google poradil. Najíst by se fakt měla a to řádně. Třeba z toho vyroste :-D.
Kolena dobrý, ale ta anorexie by se měla řešit, být její matka modelkování jí zatrhnu a proplesknu.
Mne se libi vic nez matka,tu povazuju za nejslabsi z tech topmodelek 90.let.Hubenounka je,ale je ji 16,muze se jeste zaoblit.Spoluzacka na gymplu merila 193 a vazila 61 kg,jedla pritom jak nezavrena,jako basketbalistka hladovet fakt nemohla.V 19-ti mela o 12 kg vic,proste se z ni konecne stala zenska.
Tak modelky většinou po zaoblení moc netouží, byť by to některým neškodilo ...
Ona tak o 5-10 kilo zaoblenejsi byla, tohle je za par mesicu co vlitla na svetovy mola, nezere, to je cely
Ja ji zas tak nesleduju,tak nevim,jak vypadala driv.V obliceji se mi ale libi vic nez Cindy.
Mutziputzi Ty mě překvapuješ! Od tebe bych to nečekala:-D. Bez kontextu takhle na fotce mi přijde normální, takovýhle lodyh u nás byla plná třída včetně mě, ale pokud tam byl ten váhový úbytek, tak není o čem.
Prekvapujes no..jsi podlehla mistnim hysterkam co mi furt podsouvaj ze nekoho nutim hubnout, anorexii jsem tady nikdy neadorovala, ale kdyz je nekdo natvrdlej, muzu to opakovat do aleluja![]()
Vlasy má dobrý, to nevim proč ve 40 "odkládat" lokny, ten gezicht ale jede ňák moc na sílu poslední dobou

Ma slusne naslapnuto na starou Trumpovou!
Já už jsem se jednou svěřovala no, nejsem zcela nepodobný typ a vim k čemu to spěje, tam buď jedeš na sílu do Ivany Trump nebo to necháš na Brigitte Bardot![]()
čím víc se dívám na tu kůži v dekoltu, tím víc to nechápu. vypadá, jakože se obden smažívala hodinu v solárku, tak deset let.
Já jí teda moc nesleduju, ale KK v jejím věku byla ještě vychrtlejší... Jsou to vlastně takový anomálie
.
Prekvapujes no..jsi podlehla mistnim hysterkam co mi furt podsouvaj ze nekoho nutim hubnout, anorexii jsem tady nikdy neadorovala, ale kdyz je nekdo natvrdlej, muzu to opakovat do aleluja![]()
Hele ty už to tu píšeš po několikátý, ty ‘místní hysterky’ a eventuelně ještě ‘propagátorky obezity’. Myslím, že nikdo takovej tu není, obezitu tu nikdo nepropaguje a hysterická se taky necítím být. Spíš zkus trochu kočírovat tu svou vztahovačnost a zneuznanost.
jezis! na kolena kaslu, ale krk budu sledovat a slibuju ze i poctive mazat;-)) brr jak stara zelva
Nadsázka? Známe?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí