Tak určitě
VIP zjevy
Já jsem ti chtěla dopsat ať mi šup šup napíšeš že víš že to nasdázka není, tak ňák už to znám![]()
Tak tady je teda hezčí... Ale možná, že i vyrostla. Jinak se nedivím většině bývalých modelek, které říkají, že by svoje dcery na molo nepustily...
Je vtipný, že se všude hlásá stop anorexii na molech a tahle Kaia a obě Hadid jsou poloviční než když začínaly mám pocit. Až bych se ptala jestli to není důsledek kampaně "milujkaždýsvojekilo", mně to taky bere chuť k jídlu![]()
Mazani krk nezachrani,jsou holky,co maji vrasky na krku od 18-ti,jine je nemaji ani v 60-ti.Genetiku neosalime.
tak to musim mamince poradne prohlidnout krk, at vim do ceho du!;-)
U nas doma dobry:-)
U nás nic moc, ale celej život se opalovalo a nemazalo, tak bych si dovolila tvrdit, že genetika není všemocná![]()
Nevim,jestli pisete porad jen o krku,ale tam toho podle me moc ovlivnit nejde.
Krk a dekolt, podle mě určitě udělá opalování a nemazání rozdíl jako Brno.
Nevim,jestli pisete porad jen o krku,ale tam toho podle me moc ovlivnit nejde.
Určitě jde... samozřejmě jsou ženy, které vyhrály geny v loterii, ale pro většinu platí, že slunko je mor..všechno se za ty roky sečte a vrátí... a mazání pomáhá také. Co jsem začala používat Ordinary, tak mažu i ruce, krk, dekolt a přebytek vetřu do kolen
. A ksicht, krk, i dekolt výrazně zlepšeny... kolena teda odolávají ![]()
Krk a dekolt, podle mě určitě udělá opalování a nemazání rozdíl jako Brno.
a že Brno je velké a důležité město...!!!![]()
![]()
Moje mama se teda opalovala a nikdy moc nemazala a krk ma bez vrasek (povolenejsi teda trochu je,ale to asi v 65-ti nikoho neprekvapi).Dekolt uz teda neni nic moc,ale ten stejne nevystavuje.
Proto ho dávám jako etalon!![]()
Máš to moc těžký prostě
Moje máma se taky nikdy moc nemazala, pracovala v lesní školce (pěstování stromů, ne dětí ;) a celé léto plela ty stromky v plavkách! Teď jí táhne na sedmdesát a krk v pohodě. Pokud budu mít taky takový, budu velice spokojená :)
Moje mama se teda opalovala a nikdy moc nemazala a krk ma bez vrasek (povolenejsi teda trochu je,ale to asi v 65-ti nikoho neprekvapi).Dekolt uz teda neni nic moc,ale ten stejne nevystavuje.
No...tak to je ta výhra v loterii.... my ostatní se musíme starat ![]()
Já se bavim skvěle, moc ti nerozumím..ale ty taky asi víš že se nebavim viď![]()
Už zase mi přisuzuješ něco co sem nenapsala, kontroluj trochu tensklon k dramatičnu...
Clovek se snazi odrazit ze dna frustrace a ty ho tam furt vracis, protoze ho znas nejlip, jako ten vid, treba Sisyfos to mam hodne podobny!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí