A už zase..já přece nikde nepíšu, že tě znám nejlíp..nejde ti to..
VIP zjevy
Je tezky presvedcit druhy, ze neco myslim tak jak rikam, snad se jednou naucim
Snad
Do ty doby teda budu myslet veci tak jak rozhodnes, dekuju za spolupraci
..jak kolovrátek..
A myslim to vazne ted?
krk má fakt ošklivej, ale za ten třeba úplně nemůže, ale ta kůže v dekoltu je katastrofa, dyť to má jak pergamen, jak nějaká osmdesátiletá babička ![]()
I ten krk má teda dost hroznej (42 let!)

Jsem stejně stará. A krk jsem bohužel vyhrála stejný. Už od dětství mám taky ty dvě horizontální vrásky, docela výrazné šlachy a volnější kůži, nedá se s tím moc dělat. Hm a jak to tak vidím, mám s ní podobnou i postavu a sklon k povolování tváří... achjo :-(
Monču nesleduju, ale co mi vadí, jak má vždy sako bez košile. To mi na oficialních příležitostech docela rve oči. Nehledě na to, že ten dekolt fakt hezkej nemá.
Na Moniku B. mam nazor asi jako vetsiina a po volbach to u zprav rikam manzelovi. On, ze ne, ze je fakt pekna, sexy, velke oci, TY vlasy, hezky oblekana a hlavne zadna vychrtlina. To posledni teda splnuju, ale jinak asi budu muset uplne zmenit image
.
Neni šeroslepej nebo něco podobnýho?
jj muz taky rikal ze je pekna. asi maji s andrejkem podobny vkus;-) proste je takova "lidova":P
Mně se stejně líbí aj Monča aj Andrej![]()
to vime, neni trba pripominqt. bleee;-)
Vo to jsem tu kampaň měla jednodušší, mě ty billboardy hřály![]()
mě andrej v bílém tričku bude ještě dlouho strašit ve snech
v triku totiž imo vypadá mnohem hůř, než v obleku. tak nějak...divně vyčouhle.
všechno chápu, vlasy má jako jinak hezký, zblízka ji neviděl, takže pergamenu si nevšiml, postava jako ok. ale kdyby si smyla ty pandí oči, co pořád nosí, tak to by se manžel asi divil, protože velký oči rozhodně nemá.
Tak většinou má šedej roláček, či bílou košilku![]()
Ona je takova zivocisna, krev a mliko, zaroven mi prijde, ze pusobi docela zensky, i kdyz na me teda trochu jednoduse. To se muze muzum dost libit.
jasne. zapada proste do obrazu uplne presne, kdyby ji beres nemel, tak by si ji musel vymyslet:P
on asi ví, proč ten rolák nosí. v tom véčkovém výstřihu na plakátech vypadal jak čáp ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí