taky bych to tipla na filtr, taková stará vydra zas neni:-)
VIP zjevy
Jestli se opaluje, nemaze a nema danou tlustou kuzi, je to hned i u mladsi vydry
To se fakt nikdo neumí obléci příčetně..?
Emma Smetana je skvela..pravda jako jedina
výjimečně nevypadá jak ušmudlané strašidlo ![]()
Jo, ta se mi taky líbí. Kupodivu. ale to je tedy asi vše.
prvně jsem se chtěla optat kam na to chodí... tak minimálně víme že boty dáda nakupuje u bati:P netuším kdo je michaela gemrotová ale líbí se mi její kabát (zbytek hrůza) no a to dítě paní adamcové má vysoký podpatky:-O
Jo, jo. Zírala jsem na Mátlovou, vypadá jako "panička", fakt divný ohoz. A N.Grossová, kdo jí do toho navlékl? A další a další ... :-D
Kynychova uz necvici nebo co, to pandero??
Nemá to dítě baleríny?
Třeba to už nezabírá, menopauza je mrcha.
A Gregorová v kolektivních šatech.. barva jí sedí, ale placatější prsa jsem asi ještě neviděla..
možná kdyby stála na špičkách?
ten úhel nártů mi přijde jako v podpatcích. ale třeba to je jen fotkou

Ale zase jí neleze břicho (jako třeba Kynychové)
. Barva jí fakt sekne. Ono nacpat taková široká ňadra do takových šatů je asi prostě problém.
Třeba to už nezabírá, menopauza je mrcha.
Nebo nadýmání
ale třeba to je jen tím lesklým materiálem...
Je to vážně děsná přehlídka, Emma Smetana je výjimka, zbytek jak z 90. let.
Ať je to čímkoli, nechápu, že se tak vymódila. ![]()
No nejlíp nebo spíš nejmíň debilně jsou oblečený ty příbuzní herců. A ještě ta Smetana. A ten Vojtek, no to je slizoun s těma vlasama, zbývá doufat, že to má kvůli roli, fakt nechutný.
Kynychova uz necvici nebo co, to pandero??
to už má delší dobu (měla ho už před nějakým rokem v těch profláklých šatoplavkách s průhledným přehozem). je zkrátka důkazem, že ani brutálním cvičením nelze z každé postavy udělat manekýnu. pravděpodobně totiž normálně jí. kdyby byla salátu a vodě, mít ho asi nebude.
To se fakt nikdo neumí obléci příčetně..?
Estetika český muzikálový scény. ![]()
Tak ten overal, co ma Grossova starsi taky neni uplne silenej, i kdyz boty se ji k tomu teda vubec nehodi a to ma pod tim normalni podprsenku a cumi ji raminka? Ta modra sprcka, co ma dcera je teda desna, ale dobre, je to jeste dite, asi jsem k tem kycovitej vecem v tomhle veku taky tihla, asi u ni nelze ocekavat nejakej vytribenej vkus, obzvlast kdyz zvazime, co obvykle nosi Sarka.
ES se mi taky libi, zbytek teda dost des. Kynychova proste oblikla saty inspirovany telocvicnou, ta sitovina a ten lesklej matros ![]()
No a ani Sinkorova nezklamala, blby liceni, blby saty, blby vsechno...abych ji teda nekrivdila, boty se mi docela libi.
A u Makarenko jsem si na prvni dobrou myslela, ze je to nejaka nafoukla dekorace.
Nevyuzitej potencial proste.
Jo a Janecek se usmiril s manzelkou?? To mi zcela uniklo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí