Nezařídí, ale ještě jsem nezaslechla něco jako Chtěla bych dceru, ale je to riskantní, radši teda syna, zato pár šered, co si plánvaly růžovou princeznu a plenění HáeMka těch jsem už viděla určitě víc než pár vlastně![]()
VIP zjevy
Zajímavé, já když jsem ještě zvažovala, jestli děti ano, nebo ne, rozhodně jsem si přála kluka. Kamarádka má kluka a je spokoená, skvěle si rozumí. A i já lépe vycházím se synem přítele, než s jeho dcerunkou. Ale chápu, že to záleží kus od kusu. ![]()
Hele já to taky nechápu, asi že je baví nakupovat ty šatičky a čelenky do vlasů, a plést jim copánky. Tak nějak si to představuju.
Ale už jsem se setkala i s horšíma názorama proč holku, ale nebudu je tady publikovat, moje prsty ani klávesnice si nezaslouží takové znečistění hloupostí.
mam znamou ktera kdyz mi ukazala stary fotky dost jsem zirala. stoji ji to znacny usili teda, ale i bez rezani pekna zenska.. ovsem dcera presna kopie pana manzela. a ten je... no slusne receno ohava. takze to si nevyberes, nekde se to projevi. si najdes svyho velkorysyho, objednas devcatko krasny po mamince.. a narodi se ti s povahou po mamince a krasou po tatinkovi;-))
tak ony se asi za seredy nepovazujou:-)
tak vyjit s cizi holkou je prakticky nemozny. s chlapem nejak vyjdes temer vzdy:-) se svou holkou s vyjimkou te puberty prave, tam je to masakr. holky se vymezuji vuci matkam, synove vuci otcum, ne? akorat v dnesni dobe je to zkomplikovany rozvodama a ruznyma vymenama partneru ze je v tom beztak peknej bordel:-/
Posuzuju i pány otce samozřejmě, s jenom velkorysym opět jednoznačná preference syna!
fuj ani si to nechci predstavovat
Tak oni zas tak cizí nejsou, znám je velmi, velmi dlouho. Holku jsem prostě nikdy nechtěla. Dá se to pochopit?
No, a tatínkové si plánujou syna, co s nima bude hrát fotbal zase, nebo dělat nějakej jinej jejich koníček, a tam se to taky může hrubě nevyvést ![]()
samozrejme, da. me zas nikdy nenapadlo chtit nejaky urcity dite:-)
tim cizi myslim ne vlastni dceru. neze byste se neznaly![]()
Myslíš, že ty matky vnímají, že mají ošklivé děti (dcery)? Nebo je mozek zatemněn a berou je prostě tak, jak jsou, když už jsou tedy jejich dílem? Asi žádná matka neřekne, bože, tohle se fakt nepovedlo
. (ale možná si to tajně myslí)
Dovolím si malou opravu "s holkou si myslíš, že víš, do čeho jdeš."![]()
whiskas Potkala jsem jednou jednu, co si nad batoletem lámala hlavu, jestli doroste výšky nutné pro modelku a jak by tomu napomohla![]()
posoudit to lze, co je tezsi tak nevidet v diteti sam/a sebe
no ja by som napríklad chcela syna, chlapci a chlapi sú tak nejak viac v pohode, zdá sa mi
A okrem toho by som sa radšej hrala s autodráhou ako s bábikami, a radšej strieľala zo vzduchovky ako plietla copíky ![]()
Tak to je síla
.
tak ja mam celkem sebereflexi tudiz vim
ale nevylucuju ze slusne hodne holcicky mohou byt v roli matky ponekud prekvapene;-)
Co lze posoudit? Jako upřímně si přiznat, že dítě se nepovedlo? ![]()
jak nepovedlo? jako ze divka neni hezka? nebo jak to myslis?
posoudit to lze, co je tezsi tak nevidet v diteti sam/a sebe
A někdy tedy naprostá podoba, fyzická i náturou, není pro dítě zase taková výhra.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí