VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:34

Ano, bavíme se o ošklivých holčičkách, ne? Tak jestli si to ty matky přiznají, nebo ne. 

Reagovala jsi přece na můj příspěvek, který se vztahoval k tématu. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:35
Reakce na Isca:

No, a tatínkové si plánujou syna, co s nima bude hrát fotbal zase, nebo dělat nějakej jinej jejich koníček, a  tam se to taky může hrubě nevyvést 

Taky naivkové no, ale že je chlapec motovidlo není aspoň poznat hned

Online viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:37
Reakce na whiskas:

jo taak. no, pokud je dítě podobný mně samotné, tak samozřejmě záleží na tom jestli sebe vnímám jako hezkou. moje dcera mi podobná není, hezká teda ale je:P (a nemyslím si to jen já) pokud vnímáš cizí dítě jako "celá matka" a přitom tu matku nemůžeš cítit, tak chápu že se dítě z tvého pohledu nevyvedlo (to myslím pouze jako příklad, ne že to musí být tvůj případ), ale ta matka samozřejmě bude dcerunku vidět jako výkvět největší dokonalosti a svou nejlepší kámošku, páč kdo jiný ti líp rozumí než ty sama a případně tvá kopie;-) (to teda zjednodušuju protože většinou se pak dotyčná dočká nepříjemného překvapení když zjistí že dítko není takový jak si představovala)

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:38
Reakce na Mutziputzi:

Někdy ale bohužel velmi záhy. Měli jsme takového hošíka na ZŠ a teď zpětně mi ho je při hodinách tělocviku až líto. Věřím,  že takový byl už od narození. Nebyl postižený (to bych to nekomentovala), jen absolutně nesportovní. Taková buchta, pro kluka obzvlášť smutné.

49378 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:40
Reakce na whiskas:

Ano, bavíme se o ošklivých holčičkách, ne? Tak jestli si to ty matky přiznají, nebo ne. 

Reagovala jsi přece na můj příspěvek, který se vztahoval k tématu. 

ještě možná trochu jinak: přiznají, určitě. ale nebude pro ně ta holčička mít "menší hodnotu", nebudou ji mít míň rády, teda aspoň pokud jsou normální. což je otázka, kdo je vlastně normální?:-))

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:40

Ty to bereš nějak moc detailně. Měla jsem na mysli, jestli holčička, která je pro většinu citově neangažovaných, prostě ošklivá, připadá své stvořitelce hezká, jen protože je to její dítě.

49378 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:41
Reakce na whiskas:

ne.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:42

O.k. už jsi odpověděla. Ale opět, mícháš dvě věci. Nebavíme se o tom, že to dítě má matka ráda, ale o tom, jestli si přizná, že je ošklivé, což jí nebání mít ho ráda, nebo jestli jí připadá hezké, protože je její a má ho ráda. 

Ale už jsi odpověděla, takže stačí. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:43

musim teda říct, že mi tahle debata přijde mimořádně hnusná, mojí kamarádce zničila její matka nejspíš celoživotně sebevědomí tím, že se jí nezdála dost hezká...co to doprdele jako je??????

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:43
Reakce na whiskas:

Jsou takoví no, znala jsem taky, tak holt musí bejt chytrej a schopnej. Prostě, pokud je holka vošklivá, tak musí bejt schopná a chytrá nebo rychlobroslařka, ale furt to bude vošklivka, kluk může bejt nesportovní jelito, vošklivej jak noc, ale pokud je chytrej a schopnej (k tomu velkorysej), máme tady tadáááá kategorii A a je jedno jak vypadá, věřte mi

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 15:57
Reakce na Potrefenáhusa:

Blbá matka, co jinýho

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:00

Chtěla jsem kluka, mám kluka, ráda bych i druhé dítě, podvědomě i o něm uvažuju jako o klukovi ;) Ale holku beru taky, ostatně jméno pro ni mám. Jo a ten můj je samozřejmě nejkrásnější ;)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:01
Reakce na Potrefenáhusa:

zrovna mám něco takovýho rozepsanýho.

největší psycho je, když celkem normální holce (některým přijde i hezká) vlastní matka předhazuje, jak je hnusná/k ničemu/má hnusnou povahu (apod.. ideálně pokud jí například předhazuje, že je "celý otec" (že jí to nevadilo, když si ho brala...)

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:02
Reakce na Jiná Realita:

Hrozný , chudák holka, ta aby byla fakt odolná. 

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:02
Reakce na Jiná Realita:

Ale to není chyba ani podstata týhle debaty, ale toho, že maj děti osoby co by je mít neměly

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:03
Reakce na Mutziputzi:

já jsem se v té debatě přiznávám již dávno ztratila, nicméně taková matka by děti mít rozhodně neměla, takže se zřejmě držím tématu všemu navzdory 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:19

Tak u nás je ešte furt bežné chcieť chlapca, hlavne môj muž bol/je na to strašne alergický, takže vždy keď som bola tehotná, tak prehlasoval, že chce dievča...čím zavrel hu...ehm ústa známym a kolegom.

Ale ako inak mi akékoľvek "chcem toto, alebo hento" príde natoĺko zvrhlé samo o sebe, že si hlášku Mutziputzi  zaznačím do pamäti pre prípad nutného použitia. To je zabiják jak hovado .

Ešte prosím nejakú na "hrozne by sme chceli chlapčeka". Ber to ako objednávku .

Offline Řvousenka
1042 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:23

Kdysi jsem viděla dokument od Olgy Sommerové Přítelkyně. Jedna z těch ženských, mimochodem krásná, netuctová a zajímavá, vyprávěla o tom, jak jí její matka zkoumavým okem od dětství znalecky předhazovala její vady na kráse, včetně doporučení, aby se pokud možno neobracela k lidem z profilu a pod. Čas oponou trhnul, z matky věchýtek upoutaný na lůžko, nemohoucí, neschopný se o sebe postarat, leží na posteli a vykládá dceři, jak ji celý život strašně milovala a jak je její holčička. Prostě totální psycho.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:24
Reakce na slniecko:

No ono je to celé zvrhlé, ešte keď sa nastávajúcej matky pýtajú, že čo by chcela, či dievča alebo chlapca... Ach jo, za prvé, čo je koho do toho a za druhé ma to vždy vytočí aj za tú budúcu mamičku.

Inak môj otec chcel dcéru a dostal ju, a že si s ňou v puberte vytrpel haha

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:30
Reakce na Jiná Realita:

zrovna mám něco takovýho rozepsanýho.

největší psycho je, když celkem normální holce (některým přijde i hezká) vlastní matka předhazuje, jak je hnusná/k ničemu/má hnusnou povahu (apod.. ideálně pokud jí například předhazuje, že je "celý otec" (že jí to nevadilo, když si ho brala...)