VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Sweet Potato
40504 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:32
Reakce na Mutziputzi:

Jsou takoví no, znala jsem taky, tak holt musí bejt chytrej a schopnej. Prostě, pokud je holka vošklivá, tak musí bejt schopná a chytrá nebo rychlobroslařka, ale furt to bude vošklivka, kluk může bejt nesportovní jelito, vošklivej jak noc, ale pokud je chytrej a schopnej (k tomu velkorysej), máme tady tadáááá kategorii A a je jedno jak vypadá, věřte mi

Ne vždy. Chlapeček dřevo a mimoň to dostává celé dětství tak sežrat, že se to na něm většinou dost podepíše. Ne vždy to, co nezabije, posílí.

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:32

Tak jsem si za ty léta přečetla na MP i tady několik debat, kdy jsem si říkala WTF, ale tato debat překonává vše.  Určovat možnost reprodukce na základě toho, jestli někdo někomu přijde hezký - to jako vážně?!! Takže Sablíková by děti mít neměla? Co bude kritériem pro povolení se množit? Kolena? Barbra Streisand a Maxová na nose založily kariéru. Nebo i ty by měli své děti vrátit? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:36
Reakce na Malvin:

Nepochopeno

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:38
Reakce na slniecko:

Tak u nás je ešte furt bežné chcieť chlapca, hlavne môj muž bol/je na to strašne alergický, takže vždy keď som bola tehotná, tak prehlasoval, že chce dievča...čím zavrel hu...ehm ústa známym a kolegom.

Ale ako inak mi akékoľvek "chcem toto, alebo hento" príde natoĺko zvrhlé samo o sebe, že si hlášku Mutziputzi  zaznačím do pamäti pre prípad nutného použitia. To je zabiják jak hovado .

Ešte prosím nejakú na "hrozne by sme chceli chlapčeka". Ber to ako objednávku .

Tak my na tohle téma poslední dobou taky občas hovoříme... vzhledem k tomu, že jeden z vetřelců vypadá jak holka, je velká pravděpodobnost, že to budou holky obě  Mladej pán je celkem smířenej se životem (plánuje se teda oběsit a zajistit tak rodinu: žena vdovský, děti sirotčí důchod ) a pravil že holky uvítá, protože se mu aspoň nebudou sápat na jeho hry! Chudák malá, prosťáček boží 

Online Isca
4892 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:43
Reakce na Mutziputzi:

Nepochopeno

No, ještě jsi k tomu asi  zapomněla dodat, že lepší blbá holka,  než ošklivá, protože ta blbá o tom neví, a bylo by to úplný. 

Offline nika
685 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:44

mám teď špatný pocit, nepovažuju se za hezkou, ale už jsem se rozmnožila.

naštěstí  mám kluky. ale manžel je plešatý, a dospělý syn skoro taky, tak to by se asi neměl

množit dál nebo jo ? strašná debata. 

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:50

Hele hysterky, milujte se a mnozte se do aleluja, diskuze zacala mym nepochopenim, proc 90% zenskejch chce dceru

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:55
Reakce na Mutziputzi:

Klid, jako vždy se najde někdo, kdo hledá něco, co nebylo řečeno. 

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:58
Reakce na whiskas:

Clovek to chvili necha bez vysvetlovacek a bum ho, 2in1 - Mengele+Herodes, co?

Offline nika
685 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:58

já jsem  se setkala s tím, že ženy chtějí hlavně zdravé dítě. 

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 16:59
Reakce na nika:

No neke, pláči...

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:05
Reakce na nika:

já jsem  se setkala s tím, že ženy chtějí hlavně zdravé dítě. 

No, emimino je plné diskuzí, kde se matky hroutí z jiného pohlaví než si přály...

Offline nika
685 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:05

a  kdo je ještě hezký a kdo už ne, to se určuje jak ? 

Online Isca
4892 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:06
Reakce na Mutziputzi:

Hele ,asi tak nějak chápu, že jsi to myslela jako zajímavé zamyšlení nad zákrutami lidské mysli , a ne etický problém, ale máš sklony se dostávat do role jedné z epizodních postav Šimkova a Grossmanova opusu Jízda tramvají. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:11
Reakce na nika:

Mně nepřijde nenormální, že si někdo "přeje" konkrétní pohlaví, což však neznamená, že když to příroda zařídí jinak, tak se zhroutí, nebo se pokusí dítě vrátit . Zas to tak neprožívejte. 

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:11
Reakce na nika:

Vubec to s tematem nesouvisi, ale klidne to vemu na sede

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:12
Reakce na Isca:

Dílo neznám, urážíš mě nebo ne?

Offline Miru
16919 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:27

Diskuse, co tu vznikla je zajímavá.

Mimo jiné i proto, že některé zde mluví, píší konkrétně o svém soukromí, at už z blízké či vzdálenější minulosti...

...tím se pak dá i mnohem lépe pochopit chování nyní...

Offline Janulik03
20318 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:37
Reakce na Potrefenáhusa:

musim teda říct, že mi tahle debata přijde mimořádně hnusná, mojí kamarádce zničila její matka nejspíš celoživotně sebevědomí tím, že se jí nezdála dost hezká...co to doprdele jako je??????

Hurá, niekto komu toto výsostne vadí. A teda takto. Narodí sa mi dieťa nie až tak podľa nejakých estetických kritérií, tak ho budem mat menej rada? Fuj, fakt teda. A ešte takto. Postihnuté kritizovať nebudeme, lebo sme teda ohladuplni( haha), ale nie zrovna pekne dieťa áno, lebo inak je normálne? Ach Jo. 

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:40
Reakce na Janulik03:

A kde neco takovyho padlo?