VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:41
Reakce na carries:

No ono je to celé zvrhlé, ešte keď sa nastávajúcej matky pýtajú, že čo by chcela, či dievča alebo chlapca... Ach jo, za prvé, čo je koho do toho a za druhé ma to vždy vytočí aj za tú budúcu mamičku.

Inak môj otec chcel dcéru a dostal ju, a že si s ňou v puberte vytrpel haha

Njn....môj otec do toho spadol ani nevedel ako a schytal mňa .

Ale presne, keď sa ma v tehotenstve niekto pýtal, čo chcem aby to bolo a ja som povedala, že by som bola rada, aby bolo zdravé...a odpoveď bolo, jasné, hlavne nech je to zdravý chlapec, chfm, chfm, žmurk, žmurk...tak som si musela opakovať, že v base sa asi blbo rodí...

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:43
Reakce na Potrefenáhusa:

musim teda říct, že mi tahle debata přijde mimořádně hnusná, mojí kamarádce zničila její matka nejspíš celoživotně sebevědomí tím, že se jí nezdála dost hezká...co to doprdele jako je??????

Děkuju, už sem si myslela, že sem jediná, pro koho je to wtf..

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:43
Reakce na barbucha:

no....asi najlepšie nechať ho v tom, myslím, že batoľací vek dvojmo ho dostane do stavu, že im tie hry dá aj sám, ak to bude znamenať minútu kľudu

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:46
Reakce na Ounz:

Pro me je to nejvic WTF, ta tragicka nota soumraku lidstva, opet

Offline Janulik03
20318 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:48
Reakce na Mutziputzi:

vies čo, táto debata má tak znechutila, že ani neviem čo by som ti na to odpovedala. Možno som len precitlivelá na niektoré témy. Prajem príjemnú zábavu. 

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:49
Reakce na slniecko:

Taky myslím. Naopak, poběží jim koupit ještě další  

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:52
Reakce na Janulik03:

Pokud ti prijde nechutne, ze velka vetsina matek durazne preferuje urcite pohlavi a v 90% to jsou holky, irituje me to rovnez a gratuluju, jako jedna z mala jsi zachytila podstatu debaty.

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:53
Reakce na Mutziputzi:

Hele hysterky, milujte se a mnozte se do aleluja, diskuze zacala mym nepochopenim, proc 90% zenskejch chce dceru

Protože jsou kluci líný mizerové? 

Hele ty Mengele... já bych naopak řekla, že když tě už postihne ta tragédie v podobě nepříliš pohledné dcery, tak holky maj přece daleko víc možností jak to nadělení přírody korigovat, ne?

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 17:56
Reakce na barbucha:

Takze makeup uz do kocarku? Hele dira na trhu, novorozenecka rada))

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 30. října 2017 18:06
Reakce na Mutziputzi:

Do kočárku stačí dítku pořádně narazit nějakou čepici nebo přes něj hodit hadr (přes kočárek samozřejmě) 

Navíc se lze utěšovat tím, že z toho časem vyroste. A když ne, tak holt nakoupit ten makeup. S klukem je to horší, tomu se daj nanejvejš přišít ušiska... ale nalíčit ho nemůžeš 

Online Isca
4892 příspěvků moje polička 30. října 2017 18:08
Reakce na Mutziputzi:

Dílo neznám, urážíš mě nebo ne?

"To je koloběh života" prohlásil filosof. 

Ale lidé neměli na filosofy náladu, a ušlapali ho. 

Offline Miru
16919 příspěvků moje polička 30. října 2017 18:09

Já teda u chlapa nedávám pouze malý nos a ke všemu pršák/prasečí.

Jinak - může být šerednej tak, že se člověk skoro křižuje, ale jestli je to charakterově formát, má charisma, tak pak má skoro vyhráno.

(teda polovinu úspěchu tvoří to, že je čistej a voňavej)

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 18:10
Reakce na barbucha:

Nedelej mi v tom bordel laskave, ted vubec uz nevim co je horsi

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 18:13
Reakce na Isca:

Čili mučednice

Online Isca
4892 příspěvků moje polička 30. října 2017 18:15
Reakce na Mutziputzi:

Čili mučednice

Za právo šlapat v porcelánu 

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 30. října 2017 18:22

Tak nevím no... Máma Sáblíková mi přijde teda vyloženě pohledná, ale možná se mýlím.  

20970 příspěvků moje polička 30. října 2017 18:27
Reakce na Luna:

Tak beru celej den zpet, je to loterie

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 30. října 2017 18:28
Reakce na Pinot Noir:

No, emimino je plné diskuzí, kde se matky hroutí z jiného pohlaví než si přály...

na emimino nechodím a tohle mě úplně minulo, fakt jsem se s tím nesetkala a takovýto "hlavně kluka" jsem měla za záležitost (před)minulého století, ale připomnělas mi zážitek z porodnice. bylo to v roce.. ee.. hodně dávno. z vedlejší místnosti se ozvalo "máte krásného chlapečka". načež ta osoba se rozkřičela "ale já jsem chtěla holku!!!" jsem z toho byla dost v šoku, až mě to přivedlo na jiný myšlenky

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 30. října 2017 18:30
Reakce na Mutziputzi:

Pokud ti prijde nechutne, ze velka vetsina matek durazne preferuje urcite pohlavi a v 90% to jsou holky, irituje me to rovnez a gratuluju, jako jedna z mala jsi zachytila podstatu debaty.

jsem opět úplně mimo současné trendy, koukám! absolutně jsem se s touto "většinou matek" nepotkala.. bychsemseměla nad sebou zamyslet

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. října 2017 18:32

hele, já teda nevím, jeslti se to vůbec může, ale vrátím se k celebritám, ju? 

právě jsem zachytila nějakou českou kriminálku, ve které si podle mě dělali legraci z janečka!

miliardář sládeček, významný matematik, sexuální maniak, eko aktivista, člověk kecající do všeho  to je jasnej on.