VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Cinkitoo
23 příspěvků moje polička 07. října 2016 10:49

Ale prej je to všecko Dior.

Offline Sweet Potato
39945 příspěvků moje polička 07. října 2016 10:54
Reakce na Cinkitoo:

Škoda, že jí nezbylo na nic dalšího.

Offline Kajuli
64 příspěvků moje polička 07. října 2016 14:03
Reakce na Cinkitoo:

Kdo to je?

A co mají být ta psí ouška na prsou?

Offline Cinkitoo
23 příspěvků moje polička 08. října 2016 18:12
Reakce na Kajuli:

Slavná blogerka Chiara Ferragni - neznám.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 09. října 2016 15:24

Muzikálový zpěvák Vojtko aktuálně loví dívky na jednu noc, což se mu prý dařilo celé léto. Tam, kde loví, asi musí být náramná tma.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 09. října 2016 15:32

A že jsem tak smělá a tapetuji zde, viděl někdo Star Dance? Já ne :) ale ráda bych se zeptala, jaké to bylo . Některé šaty mi nepřipadají úplně lichotící.

Tož a ta naša merylyn.

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 09. října 2016 18:13
Reakce na Guinea Pig:

A že jsem tak smělá a tapetuji zde, viděl někdo Star Dance? Já ne :) ale ráda bych se zeptala, jaké to bylo . Některé šaty mi nepřipadají úplně lichotící.

Tož a ta naša merylyn.

neviděla jsem všechny tance, ale zrovna Annu K. ano. Pri tanci ty šaty plnily svou funkci a efektne se vlnily. Dokonce se mi líbily i šaty Kostkové. Čí šaty se mi ani při tanci nelibily, byly Kristýny Leichtmanove.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 09. října 2016 18:33
Reakce na Malvin:

na ty její stříbrné šaty jsem taky koukala v galerii. Přišlo mi, že ji dělají mnohem širší, než je, ale vlastně nevím, zda třeba nepřibrala i ve skutečnosti. Plodková mi přišla krásná a pobavil mě na fotce ten mladý Piškula :) Šaty Kostkové vůbec netuším.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 09. října 2016 21:07
Reakce na Guinea Pig:

Mě Miluška příjemně překvapila. Je teda silnější a obdařenější, to jo, ale doktorka Kateřina v minulé řadě mi přišla horší. M. byla jemně nalíčená a chovala se normálně. Nesympatická mi byla Olga Šípková, zdá se mi podobně afektovaná jako Leona Machálková.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 09. října 2016 21:20
Reakce na Kokoska:

Podle fotek mě ještě zaujal ten herec Piškula, vypadá ohebně. Asi si budu muset ten záznam pustit. Paní Šípková na mě působí jako taková ta šikovná školačka, co snaživě plní úkoly na jedničku :) A Ridi, ten mě zajímal, jestli se projeví ten slavný italský temperament.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 09. října 2016 21:22
Reakce na Guinea Pig:

Piškula byl šikovnej, Ridi nic moc. Možná Zach bude dobrej, ono se to teprv rozjede.

Offline kocoureksuggy
1365 příspěvků moje polička 10. října 2016 07:42
Reakce na Guinea Pig:

Moc se mi líbily šaty Kostkové, jednoduché, elegantní a díky materiálu a barvě efektní. Antracirové s kovovým leskem, prostě povedené.

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 10. října 2016 08:03
Reakce na Kokoska:

Taky se mi líbil Piškula,zato z žen mě nezaujala žádná. Původně jsem sázela na Šípkovou,měla jsem za to,že se bude pohybovat přirozeně,ale nemá šťávu.

Online Garfie
28260 příspěvků moje polička 10. října 2016 10:49
Reakce na kocoureksuggy:

A mně se zrovna tyhle šaty moc nelíbily :-) Nebo spíš nelíbil se mi asi zvolený materiál, působily na mě, jakoby byly kožené, což mi nekorsponduje se střihem. A myslím si, že by naopak tento střih byl efektnější v jiné barvě (jakkoli antracitovou miluju). Ale koukala jsem jen na úvod, možná až to sjedu celé, budu mít jiný názor :-)

Zatím jsem viděla jen první tanec, ale musím se přiznat, že minimálně polovinu účinkujících vůbec neznám! Jsem zděšena a cítím se děsně out :-D. Navíc letos poprvé neznám osobně ani nikoho z tanečníků.....uvidím, jestli mě to vůbec bude bavit 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 11. října 2016 02:29
Reakce na Guinea Pig:

Jo, zrovna Anně K. udělali bohužel dost medvědí službu :(Moje mamka má teorii, že starším ženám by prostě ty třásně dávat neměli....

Každopádně jí to nějakým záhadným způsobem zkrátilo nohy, byť je neměla o nic kratší než zbytek latinářek.

SD jsem nakonec shlédla, stáhla sjem ho z Ulozto (vivat :) ) a potěšilo mě, letos tam není žádný vyložený antitalent a nadějných je tam poměrně dost - Šípkovou sjem předpokládala, překvapil Bank a za mě i zach a Pištula, měli oba opravdu velmi pěkné pohyby, u zacha mi až bylo líto,ž e bylo víc poz než kroků.... Dobře se dívalo i na plodkovou, bytek sice nezazářil, ale poleno tam vážně není :)

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 11. října 2016 22:41

Bez brýlí vypadá vážně divně.

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 12. října 2016 08:13
Reakce na cinkja:

V první chvíli jsem si myslela,že je to náš soused ,přitom mě nikdy dřív ta podoba netrkla.

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 12. října 2016 08:13

Tak tohle se mi nelíbí. Ten pásek mně tam ruší. Diana to měla lepší.

Offline Miru
16589 příspěvků moje polička 12. října 2016 09:23

...osobně na Kate nic extra nevidím.

Jo, je průměrně pěkná, sympatická,

ale podle mě se obléká staře, nebo to způsobuje její vizáž/líčení, nudný účes...

Taková vzorná studentka, hodná holka od vedle...

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 12. října 2016 09:34
Reakce na Miru:

Asi to má v popisu "práce", takto působit. Holt musíme počkat na Harryho manželku, to věřím, že bude větší vodvaz.