To je klišé ako z 19.storočia, uslintnaný dedek a mladá baletka ![]()
...
VIP zjevy
Tak jsem mrkla do italského a španělského bulváru, ale asi je toho i jinde plno. Renée je tam aktuálně propíraná jako příklad nepovedeného botoxu (okolí oči, tváře) a výplní a kdo ví čeho všeho. Je fakt k nepoznání.

Tak jsem od doby, co se tenkrát objevily tyhle její první fotky, čekala, až se objeví první fotky z natáčení nového dílu Bridget Jones a z chystané premiéry a když se před časem objevily, najednou je to zase ona. Respektive bych řekla, že takhle jí to sluší nejvíc za hodně hodně dlouhou dobu.

Tak že by mezitím podstoupila zase další re-plastiky nebo to tenkrát byla kachna
?
Na té první fotografii se jí asi více věnovali vizážisti, na té druhé je více přirozenější. Ale pořád je to ona, zdá se mi.
No sláva, vrátila se. Na té první fotce (a dalších z té doby) je k nepoznání. Jiný výraz, bez ohledu ma make-up. Nejspíš to bylo chvíli po nějakém "vylepšení".
Takže vlastně povolila
.
Ono se napsalo hodně spekulací a hezký přehled "jak šel čas" je tady http://magazine.foxnews.com/celebrity/photos-ren%C3%A9e-zellwegers-continuously-changing-looks.
Na těch tolik diskutovaných fotografiích, mně kromě výraznějšího makeupu, připadá i taková utrápená. Na té současné působí rozhodně více pohodověji.
No já jak to pořád studuju, tak jsem taky přesvědčená, že to tehdy nemohlo být jenom make-upem. Souhlasím s tím odevzdaným výrazem, který zmiňuje cinkja, takže bych řekla, že asi v té době trpěla nějakou krizí identity a zkoušela na sobě experimentovat s pomocí plastických chirurgů, protože minimálně oči na těch diskutovaných fotkách má mnohem víc rozšířené a rty přifouknuté (to není jen rtěnkou), ale asi tam toho tehdy bylo víc a máš pravdu v tom, že jí asi vyfotili vždycky krátce "po".
Tak snad už se se svými démony vypořádala natrvalo, protože tohle je ona
. Tamto byla sice hezká, ale utrápená tuctová blondýna.
Podle mě to pořád není ona. Ne že by mě to nějak trápilo, ten naducanej puchejř se mi nikdy nelíbil
Ale zahlídla jsem i dost kritiky (jejího vzhledu), když dělala promo tý nový Brigdet Jones.

Tak jestliže se mi kdy protáhla čelist na Mickeyho Rourkea po všech jeho plastikách, v případě Petera Burnse mi teď rovnou vypadla z pantů
. Je mi špatně
.

A takovej docela zajímavej typ to v těch osmdesátkách byl, něco trochu jako David Bowie.

co co co to je?!
Peter Burns, frontman skupiny Dead or Alive, která se v osmdesátkách proslavila hitem You Spin Me Round (Like a Record) . Ten dopad, co
? Prej sám sebe vidí po asi 300 zákrocích plastických chirurgů jako Frankensteina. No řekla bych, že ten je proti němu ještě fešák
.
Zlatej Frankenstein, fakt. Tohle je dost šeredná transka...
Ten je vážně nechutný
.
A zase Ivanka
.
Měla by změnit účes. Se zbytkem už nic nenadělá, ale ten účes to zhoršuje.
Mně se tedy hodně nelíbí i její makeup, je zbytečně tvrdý
.
... no ale ty nohy (nad kolenama)!
to žádnej makeup nezachrání - jedině přidat pár cm látky...
myslela jsem, že tyhle "osobnosti" mají nějaké poradce nebo tak něco ![]()
Jo, to taky.
Baba nemá kapku soudnosti. V tom by jí žádnej stylista nepomoh, protože se sama evidentně vidí úplně jinak než ostatní ![]()
Stará vyžilá kremelská sekretářka
Přesnej popis ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje