Vypadá to, že Kristelová jinou než LV kabelku asi nemá ![]()
VIP zjevy
To je to posledni co by mi na ni vadilo![]()
Mě zas příjde celkem směšné, jak dává pořád najevo, že na to má ![]()
To jí nežeru, na LV z canvasu ušetří i pokladní z Kaufáče. Faktem je, že Kačenka bude ten typ co si myslí, že z toho někdo padne na zadek, čouhá jí sláma z bot![]()
Ten horni ret KK me zacina strasit!
byla hana gregorová tak strašně trapná vždycky, nebo jí jen hráblo na stará kolena?
Myslím,že to nebyla kolena
,co jí zatemnilo mysl.
ale tak nechat se unést a zaslepit mladým zajícem může každá.
já ale nechápu, že zrovna takovým slizem, a když už teda pak prohlédla, proč se nadále chová jako tak 12letá puberťačka.
z mého pohledu nesahá řepkům ani po kotníky. protože k nim mi to tak nějak sedí, oan ale aspoň zevně vypadá jak usedlá matrona, prostě mi to k ní nesedí.
já ale nechápu, že zrovna takovým slizem,
tak fronta mladiku na ni zrejme nestoji.![]()
Ještě že nejsem "každá" :D
A kto s kým?
Len teda ja by som za seba nerucila. Čo keď sa mi zatmie pred očami, a už je to tam. Dúfam, že má potom niekto dokáže osvietit. ![]()
jen si to necháte hrdličky pro sebe a bude to v pohodě:-)
co to má emily s břichem
(ta vkleslina někde v oblasti močového měchýře, je to vůbec fyziologicky možné?)
Asi moc neumi s fotosopem, no :D Podle ty svisly cary nahore ma mozna i diastazi. Na jinejch fotkach tohle ale konkretne nemiva.
Mně přijde ta fotka celá divná. Je na ní nějak zdeformovaná.
ale tu vkleslinu asi fakt má, třeba tady je taky něco takového vidět ![]()

mně to připadá jako nějaká neumělá retuš. ale netuším teda vůbec co je to za děvče
Ty jo, ta druha fotka je fakt desiva. Prsa jak-tak a pak cira hruza: trcici zebra, svisla cara, hnusnej pupik a vkleslina. Fakt blee.
no já to až tak hrozně nevidím, ale na to, jak slavná je to modelka, jako nic moc. obličej má krásný, ale plavky by teda fotit nemusela. ta čára i pupík jsou divný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí