Ja taky delam blee, protoze modelka, ty maji byt nadpozemsky krasne..! Jako kdekoliv na koupaku by to byla krasa, ale modelka pres plavky.. ![]()
VIP zjevy
modelky maji dat vyniknout satum, ne?:-))
No jo, jenze ona si prave ted poridila vlastni plavkovou kolekci, takze ted v tech plavkach bude k videni casto
Podle me je to fakt blba retus.
Ja si nemyslím že je to blbá retuš. Ak sa pozrieš na jej instagram tak tá prvá fotka ktorú dala realita je vlastne boomerang, ten by sa vyretušovať nedal. Tam normálne vidno ako sa ten tieň hýbe a že tá priehlbina tam je.
Fuj, ted jsem se na to podivala, v pohybu je to teda jeste horsi
v tom pripade teda dosahla maximalni vysky "panty bridge" :D Asi to teda dela i ten strih (spis nestrih) tech plavek a zrejme ma nejaky umelecky stinovani, protoze polonahejch fotek ma plnej instagram a nikde jinde to takhle nema.
A rekne nekdo nam neunalcum, kdo ta pani s prohlubni je?![]()
Emily Ratajkovski - modelka Victoria's secret
Myslím, že na tý druhý fotce je docela dobře vidět, že má diastázu. A ještě má dost smůlu na to, jaký spodky si vybírá na focení.
Pane jo, Emily má jakž-takž a je blee, to napsat já, hned dostanu lekci o bodyshamingu, koukám jsem prošvihla pěknej slet![]()
Z čeho by měla diastázu?
Proč je Emily modelkou VS? Má krásný přírodní prsa, luxusní zadek a dobrý břicho... Prohlubeň neřeším, podle mě ji má na svědomí grafik a ta "diastáza" (prostě zvláštní fyziognomie břicha) mi u ní přijde zajímavá, určitě ne odpudivá a blee...
Jakž takž prsa no, tady![]()
Mně se teda líběj...
.
Já myslím, že 95% žen z lidu by pro ně vraždilo, ale tadyyyyy - jakž takž![]()
Hele, na koupák dobrý...
.
Takhle si to představuju, Emily a její modelová kritička![]()

Lidi maj zvláštní záliby![]()
Jestli nemyslíš mě ale pani, tak je to Celeste Barber, je hrozně vtipná.
Blbě cvičí? Nevim
Na tý fotce od tebe to jako diastáza nevypadá, spíš jako namakaný břišáky. Asi úhel focení
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí