To by musela mít sakra jinou muskulaturu, aby si vycvičila diastázu. Nemá nic patologickýho dle mého názoru, lidé jsou různé prostě![]()
VIP zjevy
Jj, paní myslím :)
No jak píšu v tý další reakci, asi úhel..jinak ta diastáza u netěhotnejch imho vzniká špatným cvičením spíš, než jeho množstvím. Ale tahle osoba má asi trenera, bych myslela.
tak mi ukažte jakoukoli jinou modelku plavek s prohlubní pod pupíkem. fakt neznám. ani s takovou rýhou nad ním. ani s takovým škaredým pupíkem, když jsme u něho. překvapuje mě, že zrovna vám, jak jste jinak k modelkám silně kritická, to nepřijde.
edit: kdyby emily neměla tak krásnou tvář, vlasy a poprsí, tak s tím tělem podle mě bude normálně průměrná modelka.
tak mi ukažte jakoukoli jinou modelku plavek s prohlubní pod pupíkem. fakt neznám. ani s takovou rýhou nad ním. ani s takovým škaredým pupíkem, když jsme u něho. překvapuje mě, že zrovna vám, jak jste jinak k modelkám silně kritická, to nepřijde.
edit: kdyby emily neměla tak krásnou tvář, vlasy a poprsí, tak s tím tělem podle mě bude normálně průměrná modelka.
S tím naprosto souhlasím. Už několikrát jsem si říkala, že takový pupík bych nechtěla. A přijde mi přímo odpudivý
no jako kdyby si člověk mohl pupík vybrat...
to nemůže, ale přece může napsat, že je divný, navíc u modelky, u které je jaksi pracovním předpokladem skoro dokonalost.
To asi nemůže. Na druhou stranu nechat se fotit ve spodním prádle (plavkách) je svobodná vůle...
a Proč ne Eva a co je na tom pupíku divnýho? Mně přijde úplně normální, prostě pupík...
Mne taky prijde normalni, brala bych to vsechno, bricho bych si vycpala ceskou kuchyni a byla happy:)))
hezký pupík je pro mě takový ten klasický - dírka. kulatá nebo podlouhlá. ona ho má hrozně vysoký a v něm má takový divný uzel a ještě i dírku - když někdo má uzlovitý typ pupíku, tak už tak většinou dírku nemá. prostě je nějaký jiný.
aby nedošlo k mýlce - pupíky na lidech jsou mi celkem jedno, nijak je nezkoumám. ale pokud je ten člověk modelka předvádějící prádlo, tak se pupek stane docela středobodem. zejména je-li v jejím případě zvýrazněný jinými zvláštnostmi na břiše.
už to ot radši nebudu rozvádět
za sebe bych to ukončila tím, že na předváděí plavek mi její břicho nepřijde až tak dokonalý, jak se v tom byznysu všichni tváří, a že její kolegyně mají rozhodně hezčí.
ja teda proklikla na ten jeji instagram a spis nez vzhled me zaujalo, ze prace je ji asi konickem, ba konem - jestli se foti cele dny "v praci" temer naha, proc v tom pokracuje ve volnem case?? jako by si ucetni ve volnych chvilich uctovala;-) nebo je to neco jako linkedin?
Tak ale kdo určí,kterej pupík už je k modelkování a kterej ne? Věřím, že zrovna ten její si najde dost fandů. Mně se teda nelíbí celá, obličej,o kterým ste vy napsala, že je krásný, mně nic neříká, ale tak nejsem cílovka a o ničem to nevypovídá. Modelínování není jenom o sošný kráse,dělaj to i lidi,o kterejch můžete říct spíš, že sou zajímavý, než krásný.
Asi jí její práce opravdu baví a to je přece super
.
No tak Emily je vseobecne znama tim, ze ji nevadi fotit se polonaha, takze za jejim insta nevidim nic jinyho nez promo jejiho byznysu.
Jinak ja mam diastazu od narozeni, nic jsem si nevycvicila ![]()
To taky může bejt, ale vhodným cvičením se to dá i zlepšit. Ale je potřeba spíš fyzioterapeut, a ještě nějakej, kterej se na to specializuje.
kdyz jsem jednu dobu hodne cvicila (dohromady pres 12 hodin tydne) tak jsem taky tu caru mela a vyrysovany buchty ne (jakmile se zacaly rysovat, snizovala jsem zatez, nelibi se mi to). bricho je pro me nejsnadneji tvarovatelna cast tela, zato stehen a zadku se nezbavim, o kolenech nemluve... u ty "kalhotkovy" prohlubne si tipuju, ze to je kombinace mnozstvi cviceni a podvyzivy, pokud za to nevylitali lidi z postprodukce.
Kurkova ma serednej pupik, tenhle je jeste zlatej!
Kurkova myslim pupik prave nema vůbec.
Ratajkowski se mi taky vůbec nelíbí. Svou popularitu založila asi právě na té ochotě se neustále ukazovat svlecena. To je její specializace.
ako že nemá pupok, ona sa vyliahla z vajca
?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí