http://magazin.cz/moda/2730-kam-se-ztratil-pupik-karoliny-kurkove
VIP zjevy
aha...už chápem.
Z vajca! ![]()
Serena ve svatebkách. Myslím, že přes prsa to šlo vyřešit líp.

Ups, myslim, že jí ty šaty nedělají dobrou službu..
Celý šaty šly vyřešit líp.
Třeba se jí dme hrud' samou radostí a pýchou
. To je děs,když ani solventní nevěsta nemá padnoucí šaty. ![]()
Kozy jako vozy :/ svalnata figura s prsama plnejma mlika holt za princeznu bejt nemuze :/
Mi se třeba líbí, jak má řešenou tu vlečku přes ramena. Ale to poprsí se jim decentně upozadnit nepodařilo.
já jsem tady nad tou fotkou nechápala včera, pak jsem ale určila, že zaprvé tedy je to fotka v pohybu, tak asi se zrovna nějak blbě krčí, předklání a já nevím co ještě. Na těch portrétních (tedy té jedné, kde je něco vidět) to vypadá v pohodě (= že se jí tam ta prsa vejdou). Navíc je necelé tři měsíce po porodu, to prostě se může ještě pořád měnit každý týden. S tím si asi neporadí ani u Alexandra McQueena.
Ale naprosto uznávám, že při téhle velikosti prsou prostě bezramínkové šaty tak dobře nevypadají. S ramínkama a výstřihem do V by to bylo mnohem lepší. Jenže co s tím, když si zákaznice řekne o bezramínkové šaty.
Náhoda?
![]()

Aha, taky jsem to viděla, copyright je ale historicky samozřejmě a doložitelně můj![]()
Stříbrný boty jsou na tomto fóru hodně v kurzu, tak hop, hop, dámy, směle do toho. Schovají spolehlivě i tlustý kolena. Nějaká zpěvačka Viktoria, kterou neznám.
Tak už se řeší kromě kolen i pupíky??? ![]()
Ty boty jí nedělaj dobrou službu
Pitvání pupíků mě taky zaujalo a inspirovalo mě k tomu, abych zkoukla ten svůj. Z hlediska kvality pupíku bych mohla z fleku předvádět Victoria secret. Akorát nemám na břiše prohlubeň, ale spíš výduť. Michelin by mě angažovat mohl.
Stoupněte si do fronty a nepředbíhejte, jo?
Můžeme se střídat![]()
asi nikdy jsem neslyšela zpívat terezu kerndlovou. dnes jsem měla tu čest. WTF?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí