![]()
VIP zjevy
No tak to jó, to vše vysvětluje. A já si furt říkala, proč Marušce nevadí, jak vypadá...
Se člověk podvědomně hned shání po křenu a hořtici![]()
Tak teď si při každém tvém pohoršení nad jakýmkoliv slovem vzpomenu na "hořtici" ![]()
Čekala jsem to dříve
Jako hořčice fakt bohužeeel))
Se nediv, že se Řepa upíná k Bohu, když jeho dědovi vzali zemědělství.. ![]()
Koukám na fotky ze Slavíků. Nevíte někdo, co je tohle??
TO je ten pravý luxusní zjev, pani ![]()
Olda Říha a Vilém Čok?
ještě na to jednou koukám a je to tam, všechny atribuy luxusu: krajka, třpyt, kožešina, vysoké jehly, zlato, stříbro, lokny, výrazné naušnice, rozparek až do nebes!
Netuším, kdo to je, ale fakt mi dnes rozjasnila den
Já jsem asi ještě nezažila,aby se někomu tloukly vlasy s límcem (štolou).
Takže podle Blesku je to "Český slavík 2017"
Pod každou fotkou je totiž napsáno, kdo je kdo. U této fotky je Český slavík 2017.
Chudák malej, ten ale dopad.. ![]()
Rozdvojení osobnosti? ![]()
a k de máte všechny fotky ze slavíka? já jsem zatím viděla jen paní boho, a přestože ten její model je takový docela zvláštní, tak se mi líbila. asi kvůli kombinaci bordó a tělové, na první pohled mi to přišlo jako miš maš všeho, ale na druhý se mi to vážně líbí.
Se nediv, že se Řepa upíná k Bohu, když jeho dědovi vzali zemědělství.. ![]()
Já mu žeru všechno, jenom mě v čase předvánočním zajímá stále kde má ty žuby nahorůůů![]()
v té "kabelce" chce propašovat štangle salámu z rautu?
a nebo blbě vidím a je to poskládaný takový ten černý pytel na odpad nebo na mrtvoly?
chacha, jak se tu nedávno řešil rozpad kapely chinaski, tak jsem právě četla komentář, který mě rozesmál.
"Jaká skvělá kompenzace proti té tragické zprávě, že se rozešla skupina Chinaski (pro neznalé - to jsou ti, jak zpívají "Pálava, Pálava, tam se dobře pije víno, tralala, tralala..., ((nebo tak nějak))."
(je to reakce na to, že tv šlágr bude mít druhý kanál! doufám, že se vaše srdce právě zatetelila radostí, že váš volný čas bude smysluplně utracen
)
Olda Říha a Vilém Čok?
![]()
tak zas ale.. hymna pro lidi s nadváhou: když nemůžeš tak si přidej
beru slavíky na milost
Sledování slavíka beru jako jistou formu masochismu, jinak se nedá vysvětlit, že to dneska ještě někdo sleduje, natož bere vážně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí