Ale papat zde nebudeme ne?![]()
VIP zjevy
nevím, kdo je co, ale prostě jak někdo zveřejní takovouhle fotku, v mých očích okamžitě společensky nebo jak to popsat klesne k bodu mrazu ![]()
Aha. To neznam.
Ten Alavis vim, ze funguje na klouby. Jí ho profi sportovci. Ale musi to byt ten urceny pro kone(na ne event. placebo nefunguje...).
geloren je taky pro koně
myšlen i jako odměna. to se mám, konzumuju pamlsky pro koně ![]()
Já už jsem věkem miss asi jako Miss Marple![]()
...neznam Tvoje datum narození, vycházím ze způsobu komunikace, sebeprezentace.
Nenapadlo by mě pasovat Tě na seniorku
No seniorka zas né..nebo si to namlouvám![]()
Já vím![]()
Jeho cirkevný zbor je naňho iste hrdý
...
Ehm, a jak se sex bez svatby slučuje s jejich vírou?
I když vlastně...co já vím, třeba vedle sebe žijou jako bratr a sestra.
doteď jsem si myslela, že je to poměrně normální chlap. ona moc chytře nevypadá, tam to asi překvapení není.
Kdo to je ty vorvani? Ten druhej chlap má ňák velký břicho ![]()
Že se vůbec zdržujou s tou pěnou. Ale jako bych slyšela fotografa: šoupni tam eště trochu tý palmolivky, ať je to sexy!
![]()
ten zadní pán je marek dědík, profitanečník, ten pán vepředu je jeho žena, která by měla uvažovat aspoň o změně vlasů, protože ten současný střih opravdu podtrhuje hloupost v jejím obličeji (nebo si to možná namlouvám, vědoma si toho, že synovi dali jméno bertram josef
a fotí se nazí ve vaně).
No, ona je pro me celkem dost ošklivá, resp. víc zensky pusobí fakt její partner
Pan profitanečník možná hodlá přesedlat na akvabely?
když nemá ofinu na blbečka, tak to je lepší, ale má buď strašně namalované, nebo strašně vytetované obočí, kvůli čemuž vypadá jak figurína, nebo prostě nějak divně uměle.
Ona se svymi vlasy stylizuje do neznych kvetinek. Ale jeji oblicej se na to vubec nehodi - je to hodne tvrdy kontrast.
Neprirozene.
Podle me by mela zmenit barvu vlasuni strih, nehrat si na krehkou vilu, ale podtrhnoutnv sobe tu holku do nepohody, kterou urcite je.
Vidim ji v tmavych kratkych vlasech a pak óká
Už jsem chtěla taky psat jakej je to peknej babochlap, ale nastesti me moje mentorka a koucka Marie Ruzickova privedla krasnym citateckem zpatky na stranu dobra![]()
R
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí