Ty sportovkyně to s těmi šaty opravdu neuměj', škoda.
VIP zjevy
byla to docela fuška něco najít, ale docela se mi líbila Hejnová, Svobodová a Dra
hotová

Tom Ford v kráčí mílovými kroky do tototo vlákna. Ble.

eh, vidím vcelku normálního chlápka ..co je špatně?
Tipuju, že domenica má možná na mysli ten nepovedený, nepřirozeně vypadající botox, který si nechal udělat
(hlavně to čelo
). Ale zrovna tohle je tuším dva roky stará fotka. On to i tehdy otevřeně přiznal, že si ho nechal dávat, respektive jsem četla článek, kde tvrdil, že s plastikami končí a s ohledem na svého manžela hodlá stárnout přirozeně
.
Na těch letošních, co jsem viděla, vypadá už celkem normálně..
+ Wendulka
Aniž bych věděla o botoxu, mně jenom na tý fotce přijde neobyčejně slizkej. Tak jestli už je to lepší... ![]()
Jo, tohle je jeden z Tomových velmi oblíbených pohledů, o němž se asi domnívá, že je sexy a u chlapů s nepovedenými plastikami se dost často stává, že místo sexy ve finále působí slizce
. Ale jak říkám, v letošním roce už to s tím botoxem tolik naštěstí nepřeháněl.
Já osobně považuju za VIP zjev spíš Tomova manžela novináře Richarda Buckleyho. To je parodie na chlapa
. Blee.

Tak třeba je to Tomova manželka?
ježiši, ten vypadá jako stoletá želva ![]()
ježiši, ten vypadá jako stoletá želva ![]()
Prodelal rakovinu, to holt neni omlazovaci kura.
doufam, ze tom prestane blbnout, byval to pekny chlap. Ten jeho muz, neni nemocny? nejak jako minimalne smrtelne?
edit: aha, tak jo, no napadlo me to.
Jasně, já vím, že prodělal rakovinu a že se to na něm podepsalo. Ale myslela jsem to tak, že pro mě to byl zjev už dávno před tím. Ne to, že po ní vypadá starší, než ve skutečnosti je. Vychrtlý byl vždycky.
Michael Douglas jí prodělal také a taky dost vážnou formu a kromě toho, že po té akorát vypadá starší, nemůžu říct, že bych ho považovala zjev. Naopak podle mě vypadá výborně na to, co má za sebou.
Abych tedy byla férová, tady Richardova fotka z doby dávno před tím, než onemocněl. Za mě pořád velké ne.

aha, tak to jsem nevěděla... já myslela, že je tak vyžilej...
tak jsem si ho gůglila, tak on ani před tou nemocí nebyl nějak zvlášť pohlednej
třeba Keith Richards je taky vychrtlej, ale on tam to charisma má
Co jí ta v té chlupatici asi říká? "Hani, víš, že nemáš sukni?"
.....a ona odpovida ,,ale ráno jsem ji měla
"
Není nad padnoucí oblečení..
Navíc si už přestává být podobná. A navíc jí asi otekla hlava. ![]()
Trpajzlík?!![]()
.....a ona odpovida ,,ale ráno jsem ji měla
"
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje