Nj, když já jsem zaujatá, Madonna se mi nikdy nelíbila, ani po stránce hudební...
VIP zjevy
to jsou sariny soukrome fotky nebo reklama na neco? tam totiz vidim rozdil, pokud jde o Sarah a o vevodkyni. Ta se lici v podstate soukrome, ale pokud je toto treba reklamni foto, tak bych spis rekla, ze do toho Sarah nemohla mluvit na sto procent a je to chyba stylisty. V kazdem pripade je vysledek hodne nepovedeny.
Já bych řekla, že do toho kecá i stylistům. Viděla jsem ji vyfocenou při příležitostech různých interview, t.j. byla tam sama za sebe, a čím dál tím hůř. Soudím, že je přesvědčená, že jí takhle namalovaný oči slušej a že je to sexy. Výraz incl. ![]()
Diblíci prostě do krásy nezrajou, ne ne...
ajaj, je mozne, ze ma takovy vliv, ze i styliste ji musi poslechnout, narozdil od nejake no name modelky. Ona ma smulu, ze proste nestarne hezky. Pritom fakt, ze neni klasicka kraska, nemusi byt jeste sam o sobe na skodu. Mne osobne je to sympatictejsi nez ty jednotvarne ksichtiky vsech tech nemilosrdne presitych herecek ve veku 40+
Ja mám SJP rada od prvej chvíle, čo som ju videla v Sex and the City. Nikdy nebola typicky krásna, ale vždy vyzerala veľmi dobre. A teraz ju sledujem na instagrame, je mi sympatická, stále sa super oblieka, obúva. Ale tie oči! Už dlho sa nad tým s kamoškou rozčuľujeme, že to vyzerá hrozne. Myslím, že si tak začala rámovať oči od toho blbého druhého dielu filmového SatC, ktorý sa odohrával niekde v UAE, tuším v Abu Dhabi.. inak to svoje orámované oko má dokonca aj v ikonke na instagrame.
Možná mám nějakej divnej vkus na chlapy, ale může mi někdo vysvětlit, proč skočnil Patrick Dempsey v letošní anketě nejvíc sexy chlapa na planetě časopisu People na 2. místě
? Pro mě ukázkovej prototyp slizouna
.
http://people.com/style/the-sexiest-men-alive/matt-damon

Tak jsem se koukala na Krokodýla Dundeeho, což byl můj dětský idol a sexy muž nb. one. A při té příležitosti jsem si vygooglila pár fotek a... je opravdu škoda, co se sebou kóča Linda Kozlowski provedla. Jinak ta móda 80. let ve filmu je fakt boží!!

Tvoje pohoršení naprosto chápu. Na Dempseyho jsem se nikdy nemohla ani podívat - připadá mi odjakživa takovej zasmrádlej ...
souhlasím s Vámi ohledně SJP... taky se mi vždycky vzhledově vlastně líbila, ale teď ty černě orámovaný oči.. nechápu, že to nevidí
pre mňa je nepochopiteľné aj prvé miesto, ako Matt je celkom sympatický, ale zasa najviac sexy chlap na planéte??? A najnepochopiteľnejši je pre mňa Ben Affleck, blé
Jako sportovkyni Barboru Špotákovou samozřejmě uznávám, ale proč se snaží být za dámu zrovna v tomhle stylu, vážně nechápu.

Krokodyl Dundee na te druhe fotce vypada jak minutu po smrti :-D
Spotakova ma teda dobrou slehu, hehe
Tak to mám asi divný vkus tiež, o 3/4 tých chlapov by som ani nezakopla.
Tak to já taky. Třeba Justin Timberlake je taky hodně sexíí, co
? Zvlášť ta fotka s tím jeho rádoby vilným pohledem, kterou vybrali - blee
. Ale ten Patrick mi tam vadí asi nejvíc.
Emerald Heh, no Báře to taky nějak nevyšlo.
Justin Timberlake je teda veľmi WTF voľba, to tam rovno mohli dať Biebera...
Podobné rebríčky sú stejne väčšinou na jedno brdo - Johnny Depp a Brad Pitt, objav no... obaja sú síce charizmatickí a dobrí herci, ale predsa len starnú a už to nie je to, čo to bývalo.
Vypadá jak prvorepubliková kojná, chuděra.
Já si právě taky říkám, jak to že sama nevidí, jakou má ránu, nebo že jí to nenaznačí někdo jiný. On bude asi problém v tom, že jak je furt ve sportovním, tak chce do společnosti vypadat úplně jinak ( což se jí taky povede
), ale výsledek je bohužel tristní. Ani na předchozích "Atletech roku" se jí to většinou moc nepovedlo.
At vzpomínám jak vzpomínám, nějak si nevybavuji žádnou sportovkyni, která by na nějaké společenské události vypadala výborně. Obvykle se každá nemožně vyhastroší. Asi aby zapomněly na tepláky. Jenže jak nemají vkus a nejsou zvyklé se oblékat společensky, totálně to přešvihnou, nepřirozeně se často zmalují a vypadají nemožně až směšně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje