A pan Tříska (Je to Tříska?) nestačí zírat. ![]()
VIP zjevy
Se jí nějak zdrco tělo. ![]()
Opravdu je v Hollywoodu taková ostuda vypadat ve 49 letech na 49 let? Vážně je lepší vypadat jak plastový panák? Fakt dlouhodobě nechápu, co je špatného na vráskách a stárnutí.

Asi by si chtěla ještě střihnout Jůlii.
Nepochybně... ![]()
Ježiš, a zrovna tahle ženská by jako přirozená padesátnice vypadala fakt dobře! Hrůza, jak je oteklá!
A.. kdo to je?? Buď neznám nebo nepoznám.
Ta Janů vypadá fakt jako trpajzlík. Ksicht nekomentuju, za ten (víceméně) nemůže... ale ta košile urputně zapnutá! to narvaný sáčko! a ty špičatý boty ze zvonáčů!!!
Obrovská hlava a malý tělíčko...
![]()
Taky netuším, kdo to je. A jako neznámá se mi zdá docela pěkná ![]()
Taky netuším, kdo to je. A jako neznámá se mi zdá docela pěkná ![]()
Není to Lorelai z Gilmorových děvčat?
Nevím, ty jsem v životě neviděla ![]()
...je
Ta Janů vypadá fakt jako trpajzlík. Ksicht nekomentuju, za ten (víceméně) nemůže... ale ta košile urputně zapnutá! to narvaný sáčko! a ty špičatý boty ze zvonáčů!!!
Obrovská hlava a malý tělíčko...
![]()
...podepisuji...
Když ona má tu kamarádku doktorku přes plastiky... ale už by toho holky mohly nechat, to už přestává být ke koukání. A ještě silikony? (fotka snad z letošního června)
Za ksicht může, v nějakém pořadu vykládala, jak ji kamarádka doktorka občas zapošije.
Tak já se přiznám, že mám pocit, že Tomu Fordovi a spol. trochu křivdíte. ![]()
Na těch chlapech mi nic tak hrozného nepřijde, je mi líto. Před rakovinou, po rakovině, po botoxu, nějak to neřeším. A fotka se taky vždycky tak úplně nepovede, člověk se blbě zatváří... Nevím. Asi na tohle fakt nemám voko, nebo co. ![]()
Zato ty ženské, ty objektivně JSOU strašné. To vidím zcela zřetelně. Ta poslední forka! ![]()
...je
A taková to byla krásná ženská.....a mohla by bát i nadále....
Ano, pro všechny, které se ptaly, je to představitelka Lorelai Gilmore- Lauren Graham, seriál Gilmorova děvčata. Má 49 let, vždycky vypadala krásně, určitě by i krásně stárla, škoda že jde teda jiným směrem.
Ono jestli ji nemáte nakoukanou, tak to možná hned nepoznáte (zatím..), ale ona je ten typ, co už jako třicátnice v tom seriálu měla takové pěkné drobné vrásky ze smíchu, na čele, lehce spadlé tváře, prostě běžné známky, podle kterých poznáte, že je to žena "třicet a víc". A vypadala prostě pěkně, přirozeně. Popisuju to trochu divně, najdu fotku. Tady:

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje