Paní Morávková se mi většinou docela líbí, ale ty tělové punčocháče fakt nic moc.
VIP zjevy
Vypadá to, že chodí na stejnou kliniku jako Kidman.
a taky teda dost divně stojí.... ale já ji nemám ráda, takže jsem zaujatá :-)
no podle me my styling desivy
no to taky, to ani nekomentuju, ale ona celkově nepobrala moc vkusu ...
Provinční lady
Provinční lady
Jo jo. Aneb jak si bílá holota hraje na high society
Ale ty lodičky jsou pěkný.
neznám paní Morávkovou, ale slovo holota mi přijde přes čáru.
No jo no. Málo smajlíků jsem tam dala.
jako provinční, dobře, ale pod pojmem white trash si představuju teda fakt něco dost jiného
Ale ty lodičky jsou pěkný.
a mne prijdou desive
ty lodičky paní Morávkové jsou přesně příkladem, jak je lepší jeden dva zdobné detaily radši ubrat! Budu si to pamatovat, až budu ráno u zrcadla vzdorovat vlastním zdobícím sklonům:-)
jj, do tohy ty vlny ve vlasech a sperky a hodinky dohromady a uz jsme ve vodach provincnosti. A kdyz jsme u toho, tak na ty saty uz je taky ponekud po sezone. To je na mladou holku, ktera je mj. i o hlavu vyssi.
+ barbucha
Jo, "white trash", to byste koukaly, kdybych sem dala fotky některých rodičů od nás ze školy. K těm má Morávková opravdu hooooooooooooooooooodně daleko.
Ty její boty se mi nelíbí vůbec.
No vzhledem k tomu, že mě na té fotce zaujala akorát ta orchidej
, tak jen potvrzuju, že tady se to paní Morávkové opravdu zrovna nepovedlo.
Mně vadí kromě jiného i ty doplňky, jimiž podle všeho chtěla ten svůj černý outfit "oživit". Ty hodinky na jedný ruce se podle mě tlučou s tím náramkem a prstenem na druhé ruce. Vůbec celkově mi to nějak nejde dohromady
.
Já ale fakt nemyslela doslova "trash", dyk holota je něco jinýho
A ve srovnání s hollywoodskejma hvězdama je Morávková fakt jen chudák - ačkoliv si hraje na star první velikosti. A ještě ke všemu blbě ![]()
a co je teda bílá holota?
Mně to spíš navodilo pomyšlení na holej zadek
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje