VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 18:18

pecka ač Beckhamovou fakt můžu, tak to pyžamo taky moc nechápu.

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 18:40

nellielovett Co je na tom nepochopitelne? Citi sa v tom dobre, nie? Ja mam tiez jedno pyzamo, ktore natahujem uz niekolko sezon. Citim sa v nom skvelo a pohlady s otvorenou hubou neriesim. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 18:55

Micuska špatně jsem se vyjádřila. Pyžamo V.B. se mi nelíbí, ale myslím, že svůj pohled s otevřenou hubou bych si zvládla ohlídat.

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 19:07

nellielovett Jezis!  Asi aj ja som sa nevyjadrila spravne. Nič vo zlom . Chcela som len reagovat na tunajsiu "neakceptovatelnost" pyzama ako takeho. Ja ho fakt nosim bezne.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 19:10

Micuska v pohodě.  Mě tento trend nijak neruší, ale asi bych dokázala najít pro mě líbivější model, než má VB a ta paní od pecky.

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 19:22

nellielovett  Uznavam. Tiez mam modely v ktorych vyzeram o 100% lepsie ako v pyzame a uvedomujem si to. Ale to pohodlie jednoducho zvitazi, co nie je mozno pripad VB a Gabiky, tie idu po trednoch, asi.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 20:25
Reakce na dynda:

​Jojo, já jsem vyhrála obličej, na kterém se nedělají vrásky. Jsem malá a štíhlá, takže zatím typ holčička, což už teda za výhru nepovažuju, špatně se to oblíká a obouvá. Lidi mi můj věk nevěří.

​To mám stejně. Většina kamarádů mého syna mi tyká a též všechny důchodkyně v domě...kam jsem se přistěhovala v 25 letech

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 20:29

Micuska jako ven? 

Offline Sweet Potato
40530 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 20:31

Micuska 

Já bych si vůbec nebyla jistá, že to nosí jen proto, že se v něm cítí dobře. Myslím, že primární je módní diktát.

Edit: teď jsem dočetla tvůj další příspěvek, kde píšeš v podstatě totéž

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 21:05

Renusatko dynda vase problemy teda...Mne za mlada nikde nechteli pustit za polovicni A alkohol? V 15 mi nalili vodku a nemela jsem jeste obcanku, hruza! Ale vypadam teda od te doby stejne

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 21:18

pecka Taky netuším, jaký jsem barevný typ. A je mi to jedno. Přiznám se, že vlákno o barevné typologii na MP mi přišlo až směšné, řešilo se to tam, jakoby na tom závisely životy 

Offline tina
6322 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 21:26

Jiná Realita Moje batole Hanku a reklamu na trivago miluje. Jakmile ji zaslechne, nechá všech důležitých činností a fascinovaně hledí na obrazovku. Konec reklamy a jede si dál ve svým. Škoda, že mi tu záhadu nemůže osvětlit (nemluví ještě). Ale mně se Hanka líbí

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 21:48

Bych fakt strasne chtela videt ty, co jim nechtej bez ID nalejt

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 21:55

Ta pani od @pecka se mi vubec nelibi,ale Victoria B.teda rozhodne jo,i v pyzamu.:-)

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 22:05

Mutziputzi Tak urcite existujou, vypadaji az do duchodu na 16, jak na potvoru me zrovna nikdo takovej ale nenapada

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 22:46

no vidíte a já su taková vykopávka, že mně nalívali v těch 15 uplně v pohodě, i když jsem vypadala na 12. jiná doba holt:P

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 20. prosince 2017 22:52

Mutziputzi Já jednu takovou znám. Přišla hrozně naštvaná asi před pěti lety, že byla se svýma deváťákama v podvečer v kině na nějakým filmu přístupným od patnácti (už nevím, co to  bylo, možná Nymfomanka??) a že byla jediná, od koho chtěli vidět doklad. A jako jí to opravdu věřím, žádná nadsázka (je malinká, hubená, vypadá opravdu mladě a navíc se ani nemaluje, takže místy fakt skoro dětsky i v těch třiceti...).

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 09:13

Aniž bych chtěla přiživovat další kolo diskuse, jen pro úplnost přidám ostatní fotky ze série s Vágnerovou - aby bylo jasné, že to není jen jedna blbá fotka, ale komplet blbý styling a líčení. 

Co se týče té pleti a retuše - mně je jako na jednu stranu sympatický, když se firmy snaží neretušovat/míň retušovat. Ale to si pak musí nechat záležet na tom ostatním - nasvícení, barevném ladění atd. Nijak extra hroznou pleť nemá, ale ty fotky jsou děsný a pokud by mě nekdo takhle vyfotil, nevylepim to na internet ani za zlatý prase. To nemají ve smlouvě nějaké finální schválení nebo tak něco?

Jinak Mutziputzi, v patnácti mi nalejvali vcelku běžně, zatímco teď se mě na občanku zeptali v supermarketu při nákupu nějakého levného vína na svařák  jako byla jsem tam s kamarádkou, tak možná to bylo na základě její vizáže, ale pobavilo nás to teda fest (třicet mám za rohem), takhle jsme se dlouho nezasmály 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 09:19

Já se divim, že do toho nezasáhla sama Vágnerová, já bych dala zákaz tohle vidět, srovnání má, na svým Instagramu má plno fotek, kde vypadá velmi dobře.

https://www.instagram.com/iamhanavagnerova/

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 09:27

Mutziputzi To jsem ted chtela napsat. Ja ji sleduju a fotky me vetsinou skvely. Kde hledate tuhle fotku? Nikde na instagramu jsem ji nenasla