Mutziputzi Jeste te namotivuju zde, 5 min od baraku, dog friendly, muze i bez voditka! HA!

Mutziputzi Jeste te namotivuju zde, 5 min od baraku, dog friendly, muze i bez voditka! HA!

Som dnes po vianočnom večierku,tak ako to tu čítam, rozmýšľam,kde som včera spravila chybu ![]()
pecka rikej, rikej, to nas zajimaaaa....
0zero7 aaale,som v pohode,akurát mám spánkový deficit.Už som dávno toľko neponocovala.Čo sa alkoholu týka,žalúdok a hlava sú ok.Len rozmýšľam,či som vlastne pila veľa alebo málo.Alebo som sa naučila,koľko je akurát.
Pozerám, že popíjate dámy? Ja som práve popri pečeni dopila tretí pohár červeného vina. Idem sa teda zamyslieť nad sebou. Inak tiež som bola na večierku a vypila som cca 10 stamperlikov slivovice a kooopu vody. A neopila som sa. Hmmm , buď som alkoholik, alebo mám dobrý tréning. Akurát mi chýbal spánok a strašnú svalovicu som potom mala. Tančeky.
Přiznávám, že po několika letech těhotenství a kojení jsem absolutně přišla o to, co jsem roky trénovala. Teď to mám jak na houpačce, nikdy nevím, jak dopadnu druhý den. Někdy cítím hlavu po dvou deckách červeného nebo jednom pivě, někdy jsem i po několika pivech ok. Štve mě na tom ta nejistota, jaký bude druhý den.![]()
Ale vzpomněla jsem si teď na nedávnou ranní poradu, kdy ze sedmi, nás čtyři měly různé stádia kocoviny. Ta byla velmi povedená (noc před tím, jsme si říkali" "Tak za sedm hodin, tak za šest hodin nás to čeká"). Čím starší, tím blbší ![]()
se tady ten alkoholismus nějak moc démonizuje - přitom nám jen záviděj kolik toho snesem ![]()
Luna Nevím, jak ostatní, ale u nás ano, jsou z práce. Ale bývaly i různé školní, atd., z toho jsem už vyrostla a nestíhám.
Janulik03 Slivovice totiž neni špatná, pokud je dobrá a není jí moc, to samé kvalitní vodka. Jo, to si občas dám.
Janulik03 Tvrdý alkohol nepiju, ale větší pečení či vaření doprovodnou skleničku přímo vyžaduje! ![]()
Jinak myslím, že je to věc tréninku, mateřství mi rozhodilo formu. A jestli je každodenní vypití lahve ve dvou alkoholismus, tak ať, pro mě sympatičtější než celé dny nepít a jednou za čas se opít tak, že si člověk zkazí celý následující den. Jediné, co mě sere, je, kolik peněz takhle u nás proteče ![]()
Karja alkohol bez príchuť je proste menší bolehlav
Pinot Noir tréning robí majstra. Pri varení si dám víno, v spoločnosti radšej tvrdé, potom má neboli hlava.
0zero7 No hele s blizicim se jubileem planuju fakt nejakou velkou tour, tohle me taky laka, zatim ziju sama za sebe se sar-el v Izraeli, ale uz par blizkych projevilo vuli me nekam odeslat, nikoli jet se mnou, tak bacha!![]()
Mutziputzi To je dobryyy! Jdem do toho ![]()
0zero7 No zní to fajn, agentko![]()
Mutziputzi hele ja ted koupila letenku smer London za $350, pohodicka. Je teda jednosmerna, pac nevim odkud se mi bude chtit letet zpet. Takze ono se da docela, kdyz to clovek hlida.
Andrea Elsnerová, 40 let![]()

Mutziputzi no co co, s makeupem a upravenými vlasy by vypadala minimálně zdálky na 30. nikdy nepochopím, proč ženy, které mají takový skvělý základ, štíhlou postavu, vlasy, pěkný obličej, na sebe tak kašlou.
Jiná Realita myslím že se to stane uplně snadno - dokud je taková hezká paní mladá, tak pro to nemusí vůbec nic dělat.. a čas pomalu ubíhá a ona si nevšimne, že už není mladá a že tudíž už nevypadá tak jako nedbale mimochodem pěkná, ale jak strašák do zelí![]()
viktorka_od splavu A nebo jí je to prostě ukradený ... Protože pochybuju, že je slepá.
Jiná Realita Tak hadry jak z Broumova nekomentuju, ale sedy vlasy a vyblitej ksicht ve 40, to je zbytecny, ke cti jsou ji zuby, ty ma hezky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.