pecka panebože, mám strašné nutkanie tej modelke povedať, nech ide radšej robiť niečo užitočné. Napríklad upratať ten bordel
cha cha cha cha!!! Bozi
pecka panebože, mám strašné nutkanie tej modelke povedať, nech ide radšej robiť niečo užitočné. Napríklad upratať ten bordel
cha cha cha cha!!! Bozi
KapkaMM Jezis neeee, mel tak 20 ![]()
Evidentne proste nezkusenej a tezce neobeznamenej s moznostma dnesni doby haha.
Chjo, po mně už chtěj občanku jen samoobslužné kasy v Tescu.
Sweet Potato po mně občanku nechtěli ani v patnácti ve vinárně ![]()
Po mně občanku nechce nikdo - předpokládaje, že c. a k. legitimace mi již beztak propadla.
Po mně občanku nechce nikdo - předpokládaje, že c. a k. legitimace mi již beztak propadla.
![]()
crazydaisy po mě ji nechtěli v 15, protože to nikdo v té době neřešil. Teď, když jsem šla v létě se synem do obchodu a kupovala dvě ovocný piva, tak ji v Lidlu chtěli
.
barbucha To je jak moje čerstvě šedesátiletá matka, co se prsila, že ji tasil revizor a že teda asi na šede nevypadá, tak jsem jí uklidnila, že určitě jo, ale jako 60+ vidlačka, co nám tady nemá co courat zadáčo;-)
po mně ji chtěli naposledy někdy cca v 28 a bylo to přesně jak psala 0zero7, byli jsme někde čerstvě dorazivší z výletu, kraťasy, žádnej mejkap, žádnej hřeben a spálenej ksicht, rozhodně ne tak, že bych vypadala líp.
A jednu dobu jsem dělala něco jako za kasou a bylo zcela pod moje rozlišovací schopnosti odhadovat, jestli je někomu 20, 30 nebo 40, resp. jak tam těch lidí prošlo tolik, vůbec mě to nezajímalo, takže bych v tom u těch servírek, revizorů, trafikantek apod. fakt nic extra nehledala, rozhodně nezkoumaj stav vrásek, očních víček a kůže na krku.
Sweet Potato HA HA dobry. Ja si pamatuju, ze v 17 jsem mela interni limit 4 piva, abych se neopila a vcas se vratila domu, vecerka byla myslim pulnosc nebo tak nejak. Minimalne do 21 to byl full success teda.
Sweet Potato
tak to já vůbec neznám. Jestli to nebude tím, že my chodili na víno .
0zero7 Tak ke čtyřem pivům jsem se ještě nestihla vypracovat, ani ke čtyřem vínům, aby to vypadalo aspoň trochu decentně. Myslim, že už to ani nedám:-D Vždycky mě dostanou průpovídky ostatních ve stylu "sedmička k žehlení" - já bych z toho asi podpálila barák:-D.
Karja Sedmička vína tě vodrovná? No prosim tě...
Mutziputzi Jo fakt, ale já to mám po tátovi, my nějak nesnesem alkohol - tři piva - zvracim, tři vína je mi blbě a to i druhej den. Táta má limit tři piva, pak už je děsně vopilej a tvrdej alkohol vůbec nemůže, a to pije tak 45 let:-D
MutziputziDíky no! Přesně takhle to bude, ale snad mám něco v hlavě a vyrazim bez overálku! Upřímně jsem si ho teď na jeden večírek zkoušela a joo, to bylo blbý.
Karja Mám to stejně. Srdnatě trénuju, ale pořád prd vydržím. Dám si dvě piva na žízeň (miluju pivo) a druhej den probliju. Těžkej život!
Mutziputzi Tvl a to je jako co tohle? Vždyť to má špeky na zádech? A prdel jak mravenec, nějaká Kardashianka? Není to ta zbouchnutá (myslela jsem, že to je ta tmavovláska, ale dost se mi pletou)
MP Meri Voni jsou snad všechny, Kim má surrogate, tahle je Khloe a i ta malá přešitá komplet je údajně těhotná, pokles sledovanosti asi![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.