VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 10:26

MP Meri Já jsem ráda, člověk ušetří, šetří zdraví (játra poznaj jestli jsou to dvě piva nebo pět) a ještě je za kinga, že jako takhle střízlivej po jednom pivku tančí na stole:-D.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 11:35
Reakce na Karja:

0zero7 Tak ke čtyřem pivům jsem se ještě nestihla vypracovat, ani ke čtyřem vínům, aby to vypadalo aspoň trochu decentně. Myslim, že už  to ani nedám:-D Vždycky mě dostanou průpovídky ostatních ve stylu "sedmička k žehlení" - já bych z toho asi podpálila barák:-D.

​ha! jsme na tom stejne :D minuly tyden jsem byla na vanocnim vecirku... dala jsem si na uvod maly pivo... po trech loknutich jsem se zacala silene potit na hlave a v obliceji, ze jsem musela skoncit a celej vecer zustat na pepsicole :D

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 11:35

S tim chlastem mi jdete do rány, Začalo mi po něm být děsně zle. PO třech dvojkách bílýho (žádná kvalitka, nevim proč si U Sudu říkaj vinárna tvl  ) problila jsem večer i druhej den. Od tý doby už piju fakt málo a spíš z povinnosti. Hlavně jedni známí vždycky melou blbosti (jsi těhotnáááá? )ptž nechci pít a už mě to štve. Bohužel, pravděpodobně mi játra vrací prokalený mládí   No nic, využiju to ke zlepšení celkové životosprávy.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 11:38

razorblade Karja pridávam sa do klubu, po dvoch pivách som na šrot a po sedmičke vína by ma snáď museli odviezť na výplach žalúdka. Nevydržím zhola nič 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 11:40

ice Jo s tim chlastem mě to taky štve, poslední léta piju fakt málo a někdy vůbec, prostě podle chuti, jestli jí mám na pivo nebo na kafe. Nevadí mi to, já se umim bavit i tančit uplně střízlivá a kolikrát vymyslim větši blbosti než kdokoliv s promilema v krvi. Ale aby člověk musel vysvětlovat, proč nepije? A to je vždycky, ale vždycky, kdy už lidi pochopěj, že divný je chlastat a ne, že je divný nechlastat.

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 11:40

ice 

No kdyby mně měla játra co vracet z minulého desetiletí, to bych chápala, ale já jsem slušňačka odjakživa. A přesně, poslední dobou si dám sklenku dvě vína jednou měsíčně, a zle mi bývá ve dvou případech ze tří

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 11:42

Tak já se přiznám, že těhotenství a kojení mi trochu pokazilo formu, ale sedmička vína k žehlení by mi druhý den rozhodně nezkazila 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 11:42

Teda v reálu bych kamarádky co nic nesnesou jako vy vskutku nemohla potřebovat!

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 11:46

Mutziputzi No prostě utratu na půl bych s tebou neplatila, ale to by bylo asi to jediný, co by ti scházelo. Já se totiž taky umim vožrat, jen mi stačí ty dva drinky:-D:-D.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 12:03

Karja no a to bude Silvestr, žejo. Ještě štěstí, že mám to štěně, se na něj vymluvim, že ho přece nemůžu venčit pod obraz a půjdu brzo domů. A budu doufat, že si lidi zvyknou na skutečnost, že se mnou už asi sranda nebude no 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 12:06

Mi to teda nevyhovuje. Alkohol mi chutná a piju ráda, pivo i víno, občas i nějaký lepší rum nebo tak. Jenže když člověk nic nevydrží, tak si ani pořádně nepochutná. Přitom jsem vyloženě hospodský typ. Dřív jsem to sváděla na cigarety, ale co se teď musí ven (jsem ultralíná, tak jdu max jednou za večer), tak už tohle taky odpadá. Jestli mě s věkem postihla nějaká intolerance na alkohol, tak si to asi půjdu hodit 

Jinak teda ta přešitá předvádí super vkusné outfity pro nastávající matky. Zasmála jsem se fest.

Offline Aranel
6639 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 12:55

ice U Sudu...! Na to mám skoro podmíněnej reflex: U Sudu, Kotva, Tučňák, Domino, u každýho toho slova mě začíná hnusně bolet hlava 

MP Meri Ježišikriste  ten rozparek!!!

Já jsem v poslední době po alkoholu hlavně hrozně unavená. Ani mi třeba není blbě nebo tak, ale lezu ráno z postele dvě hodiny... nevím, co do toho míchaj. 

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 13:05

V mladi jsem, jako mnoho z vas, pila prvni ligu, az bych to radsi nemela priznavat. Ted jenom obcas vino, ale musi byt strasne dobre a kvalitni, jinak konec. A mam letos vyroci, 10 let bez tvrdyho alkoholu, nikoli z duvodu zavislosti

jinak me naramne mrzi, ze jsem uz tehotna byla a uz to dale neplanuju, pac bych rozhodne chodila v tech fialovych krapech jako Khloe.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 13:58

MP Meri No škoda, že nemám v okolí žádnou těhotnou. Myslím, že by takový dárek každá uvítala 

Já jsem  tak od prvního těhotenství  99% abstinent. Sedmička vína by pro mě byla rozhodně smrtelná. Nechápu opak. Kdo to dá bez problémů, tak už je dle definice našeho doktora, zkušený alkoholik. . Hlavně u žen, kde se alkohol mnohem hůř odbourává.

V našem okolí jsme asi jediní, kdo večer nevypije sedmičku vína, tak je možné, že je chyba u nás, ale měnit to nebudeme. 

20970 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 14:05

Luna To je Kylie..edukační okénko

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 14:06

Renusatko ja uz teda poslední roky piju alkohol strasne malo a taky teda diky tomu nic nevydrzim,ale sedmicka vina mi teda nijak zvlášť tragicka neprijde,kor kdyz k tomu clovek treba veceri,neříkám denne 7 dni v tejdnu, ale čas od času to teda podle me definici zkušeného alkoholika fakt nesplňuje.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 14:08

Aranel no vono to u sudu bude tím hrozným vzducem, si tam vždycky připadám jak když mi plíce porostly mechem.

Ha a ndavno jsme byly s kámoškou u Suchý dásně  normálně jaký já vymetala dřív pajzly, dneska nemůžu uvěřit!

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 14:09

Mutziputzi Sakrys, no jasne, to je ta s tema rtenkama! 

20970 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 14:18

Sedmičku vína vypiju tak 3-4-5x týdně určitě, vy vůbec neumíte žít, co byste si počaly v Itálii nebo ve Francii prosimvás???

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 14:18

Potrefenáhusa  Já nikdy nepila nijak moc, tak netuším, jaká je definice zkušeného alkoholika. Sama si sedmičku prostě neumím představit. Říkám, jen co náš kamarád z gastra. Minule nám vykládal, jak je stále víc alkoholiček, které si právě myslí, že žádný problém nemají.