Mutziputzi Byla jsi na sar-el? Přihoď nějaké historky/zkušenosti, prosím.
VIP zjevy
Garfie No nebyla právě a jsem pro to hrozně nadšená, příští rok chci až najdu optimální čas.
Mutziputzi No to je zajimavy, urcite nam pak napis.
Mutziputzi
Super! Pak si pro nas nachystej referat ;-)
Jiná Realita Oblečená-neoblečená? Zatím všechno,v čem jsem ji kdy viděla,dopadlo jak ten její stromek.
Dnešek nevyjímaje.
jen jsem chtěla vědět, kolik je té kynychové let, trošku jsem teda zagooglila a....![]()

Jiná Realita Aaaa, asi ji jdu pred fitko odvezt pytle mych vyrazenych hadru, ta pani nema ocividne co na sebe!
Karja ty boxerky jsou fakt brutální.
Jiná Realita ja boxerky nosim taky, ale teda do sveta fotodokumentaci nepoustim
třeba v těch místech potřebuje větší velikost...
ty pilulky jsou mrchy
RoSa Jaký pilulky?
Jinak teda čeští Beckhamovi maj pro mě nejděsivější variantu stromu

myslíš, že nic nezobe?
Jiná Realita No tyhle boxerky jsou hodne brutalni, beru takovy ty volny nevim, jestli se tomu rika trenky nebo boxerky. Ale jak je to obepnuty s timhle prositym prednim dilem, tak to na zensky fakt nema co delat:-)))
RoSa Ja myslim ze ne, ona zas tak nasvalena neni. Ma uplne normalni postavu, stejne jako jiny zensky travici cas cvicenim, nic neprirozenyho.
RoSa Proč by to dělala? Žádný projevy navíc nevidim
Jiná Realita No tyhle boxerky jsou hodne brutalni, beru takovy ty volny nevim, jestli se tomu rika trenky nebo boxerky. Ale jak je to obepnuty s timhle prositym prednim dilem, tak to na zensky fakt nema co delat:-)))
Já je nosim na spaní, pro mě jediný přijatelný pyžamo, když je zima měním na pánský termokalhoty. Volný trencle jsou hrozný bez rozdílu pohlaví teda))
Mutziputzi Ja zas prave snesu ty volny, na chlapech volny I obepnuty, hlavne kdyz to neni styl pantata. U zen teda bez fotodokumentace a je to vyreseny:-))
pravda, tělo nijak extrémně namakaný nemá...
Jinak teda čeští Beckhamovi maj pro mě nejděsivější variantu stromu
Normální spojené kartáčový z tržnice. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí