VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 14:59

whiskas ja treba sama na sebe opravdu "slepa" jsem. v zrcadle nic nevidim proste, zda se mi to v pohode. ale fotka... to je jina

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 15:41

viktorka_od splavu Jo tohle já mam když něco píšu, na monitoru paráda, třikrát to po sobě přečtu a super, žádná chyba, tak to vytisknu a můžu znova

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 16:01

viktorka_od splavu Ve smyslu, že v zrcadle se vidíš oproti realitě optimističtěji? 

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 16:36

Na vianočný večierok som si urobila jemný make-up očí,k tomu červené pery a nechty,celočierny outfit,na mňa výraznejšie náušnice a v zrkadle som so sebou bola spokojná.No keď som videla fotky 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 18:02

pecka to znám  ja jsem se večírek taky pripravila, líčení, vlasy, top s odhalenými pažemi...  v taxiku jsem udělala selficko pro manžela a místo domnělé kočky na mě z mobilu koukala nějaká unavená paní 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 18:10

Mutziputzi já nevím, jak paní vypadá jindy, ale mám kamarádku (stejnej věk jako já) která vypadá, že na sebe totálně nedbá. Postupem času sem zjistila, že to oblečení (podle mě hadr) se jí líbí ( a nejspíš se jí nelíbí, co nosim já). Ona pro kombinace a pro hadry obecně vůbec nemá cit a ani jí to neba, vždycky si koupí nějakej komplet, kterej pak nosí. To, žese svetr z kompletu A hodí ke kalhotům z kompletu B, už moc nedává. Ale zase je docela honěná v motorech aut  

49385 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 20:05

whiskas ne, to ne, v tom zrcadle se spíš jakoby "nevidím". asi jako bez zrcadla. oblíkáš se a ty kalhoty, triko.. se ti zdá ok (jinak bys to přece vyhodila, žejo). obhlídneš se a jdeš. jasně, před odchodem mrknu do zrcadla jestli mi neleze podolek nebo něco, ale prostě nevidím nic zvláštního, to co vždycky. nebo třeba když si čistím zuby, stojím sice před zrcadlem, ale vlastně i kdybych měla na čele nalepený peří z peřiny tak si toho nevšimnu. taková ta provozní slepota prostě. a co se teď fotím, tak si třeba třikrát upravuju límeček košile pod kabátem, a prostě nejsem schopná to poskládat tak, aby to vypadalo na fotce dobře. přitom v tom zrcadle je to uplně nenápadný, sice to není perfektně srovnaný, ale vypadá to prostě tak normálně.

a co se týká oblíkání celkově, tak jsem fakt ještě ve třiceti vůbec netušila že bych měla řešit nějaký střihy nebo barvy co mi sluší nebo se k sobě hodí. nosila jsem samozřejmě věci, které se mi líbily, jinak bych si je nekoupila. ale prostě "nějaký" kalhoty nebo "nějaká" sukně, co má dle mého hezkou barvu a zapnu ji, a k tomu něco podobně na horní část těla. a boty podle toho jestli k sukni, tak s podpatkem (nějaké jakékoliv ve kterých jde chodit) a jestli ke kalhotám tak nízké. k sukni kabát ke kalhotám bundu. no víc toho asi nebylo. někdo to má asi v sobě odjakživa, někdo se to začne učit v pubertě, mě to uplně minulo, a na starý kolena už je to fakt těžký.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 20:26

viktorka_od splavu Na fotkách vypadáš většinou upraveně a "dotaženě". Já se TO už asi nenaučím. Dojem zrcadlo i fotka u mě bývá podobný, pokus o vylepšení se stejně mine účinkem, prostě obě verze vypadají ve většině případů stejně blbě. Takže oblečením to zřejmě nebude.

49385 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 20:33

whiskas no ale kolik let už na tom pracuju

myslím že to máš fakt těžší o to, že se nevidíš reálně ať už na fotce nebo v zrcadle, že se ti to furt zdá nedokonalé a máš asi pocit že by ses do toho oblečení měla nějak schovat. většinou ti to moc sluší a občas fakt vidím to "schovávání", což je škoda. ono hrozně záleží jak se člověk v tom oblečení cítí, z někoho ta pohoda a jistota prostě září na dálku.

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 20:56

viktorka_od splavu najhoršie je, že teraz vytiahol manžel zo starého disku fotky, o ktorých som si myslela, že sú STRAŠNÉ a teraz keď som ich videla, tak som si hovorila, kiež by som takto vyzerala dnes ...

49385 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 21:00

slniecko no jeeje. já bych coby mládě nejraděj chodila kanálama a když se vidím teď tluču se do hlavy že jsem se mohla nosit jak královna:-))) ale co už teďka, žejo:P

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 21:47

viktorka_od splavu A já si v mládí připadala tlustá! Vyzáblá jsem byla!!!

49385 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 21:55

Dadoo já si připadala hnusně vyzáblá což jsem taky byla - dneska bych s tím udělala štěstí

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. prosince 2017 20:41

kuk 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 24. prosince 2017 20:55

Jiná Realita Was ist das? Má horší ubor než já dneska se chřipkou a přitom vypadá alespon tedy fyzicky zdravě!-D

Offline Tak Betty
6161 příspěvků moje polička 24. prosince 2017 21:00

Kynychová?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. prosince 2017 21:02

Tak Betty 

jo. smysl těchto fotek fakt nechápu.  v bulváru se snad na sebe dá upozornit nějak příčetněji. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 24. prosince 2017 21:45
Reakce na Jiná Realita:

Tak Betty 

jo. smysl těchto fotek fakt nechápu.  v bulváru se snad na sebe dá upozornit nějak příčetněji. 

​Myslis treba praci nebo inteligenci???:-D Navic ji tam chybi nejakej ten filtr, kdyz uz to chce zverejnovat, takovy nedomrly foto, jak z fotoromanu Brava.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 24. prosince 2017 22:19

Jiná Realita Ten stromek teda taky nic moc. 

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 25. prosince 2017 00:45

viktorka_od splavu aj ja som bola strašne chudá...pri každej návšteve lekára som absolvovala krížový výsluch, či nie som anorektička...a strašne som chcela pribrať. A aj som pribrala. Strašne.