Mutziputzi hele, a nevadí ti, že topol s největší pravděpodobností říká BAŇKY? ![]()
jinak ta vereška, no comment jako ![]()
Mutziputzi hele, a nevadí ti, že topol s největší pravděpodobností říká BAŇKY? ![]()
jinak ta vereška, no comment jako ![]()
nolita Jo tak todle musim vověřit, to by byl problém!![]()
nolita Takže je to vlastně "chlap s baňkama"![]()
Jste zabijaci moji lasky! Komu tim prospejete, co? Si uvedomte!!![]()
Jedna bordelmamá

A jedna hrozná vizáž...

moninika začínám chápat co má mutzi s těma kolenama, ble![]()
moninika to je basiková? mně přijde že posledních snad 10-15 let vypadá uplně strašlivě furt, tohle je náhodou docela dobrý v rámci té hrůzy:P
mysmat Jejda,lekla jsem se,že je to moje bývalá spolužačka ![]()
mysmat
36? To ještě asi nemá Alzheimera, aby si zapomněla oblečení.
může dělat co chce, ale ruce ji prozradí... tedy myslím věk. Bohužel, vidím to i na svých fotkách a nedokážu s rukama udělat nic. Leda je schovat :)
Torrah Tak ono s projevy stárnutí zas až tak dělat nejde, to je normální (s tím se spíš musí poprat její mladší manžel), ale ona mívá hezké kousky oblečení a zazdí to neupravenými vlasy a make-upem...
Ten makeup by sám o sobě nebyl tak hroznej, ale rtěnka se mi tak nějak tříská s tou hnědou košilí. Navíc košile je průhledná, ta nedělá špekům dobrou službu
A bejt v určitým věku za každou cenu trendy taky není příliš rozumný, ergo jiný boty (černý) by nositelce i outfitu prospěly víc.
moninika
může dělat co chce, ale ruce ji prozradí... tedy myslím věk. Bohužel, vidím to i na svých fotkách a nedokážu s rukama udělat nic. Leda je schovat :)
Její věk s nemusí s tímhle ksi...obličejem prozrazovat ruce, kouknu a vidim![]()
Mam pocit, ze boty jsou to jedine v poradku.. ![]()
Jinak Basikova ma strasnou kvalitu vlasu, s tim se moc neda delat, navic uz za mlada ji zacinaly nekde v puli hlavy. Je drobna, kazde kilo je velmi videt. Material nic moc, ale aspon obleceni se da vyladit lip.
barbucha Když já s ní mám problém ten, že mně přijde bohužel hodně ošklivá a ještě tomu nahrává než aby to potlačila. Ale pár jejích kousků oblečení bych brala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.