mysmat Já nevim proč, já si nějak automaticky představim dámský prádlo na chlapovi a néé, neni to dobrý.
VIP zjevy
rucnik, sklenice a v krajnim pripade ani zubni kartacek partnera mi nevadi. (vyprane, pochopitelne) pradlo vypujcene od pribuzne nebo kamaradky klidne. ovsem situaci kdy bych si na sebe oblikla muzske spodni pradlo si tezko predstavuju. muj muz by (pevne doufam:-) moje taky nenosil:P zenska v panskych trenclich s prositym pruvlekem na moceni to pro me neni sexy, ale ekl
viktorka_od splavu ekl! Pamela v nich za meho detstvi chodila i na verejnosti, po jejim vzoru jsem v nich tehda vyrazila na koncert U2 si pamatuju (nejen ja
), byly teda cerny, tam to tak neprasti do oci![]()
Mutziputzi brr![]()
btw jak jste tu propiraly tu pani z reklamy na trivago a tu hnusnou kosmetiku, a ze je podobna kerekesove, ja nevedela ktera to z nich je v te vcerejsi pohadce. a muz na to: vzdyt by to mohla byt jeji dcera! tuz vcil mudrujte;-)
viktorka_od splavu Copa sem vadna abych koukala na pohadky?![]()
Mutziputzi ani na Dorotku Máchalovou?
Mutziputzi o to nejde, spis mi rekni: ktera by mohla byt ci matka?
viktorka_od splavu Hnusná Vagnerová z té mizerné reklamy výše by mohla být matkou té pěkné Vagnerové z pohádky včera.. Pokud jsem to správně pochopila..
Catherinne Jsem to videla kdyz jsem byla mala, pripadala bych si jako blazen se na to koukat, to je jak kdybych se rozhodla si precist Honzikovu cestu![]()
Dadoo dle nej by mohla byt vica kerekes matka vagnerove z pohadky a reklamy na trivago. kdyz jsem mj rekla ze ma 30+ byl prekvapeny. reklamu na kosmetiku nezna, ja ji taky videla jen tady
#![]()
Jinak teda čeští Beckhamovi maj pro mě nejděsivější variantu stromu
OMG. Tímhle se může veřejně chlubit opravdu jen někdo, kdo má v hlavě nastláno
.
wendulka Jezis v hlave nastlano, tak to budu pouzivat!
Mutziputzi sem to asi nepatri,ale nevim,kam jinam s tim
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1596142827133203&id=111455265601974
Dadoo Moje slova, moje rec!!![]()
Dadoo pry nejvic citelny
Hadry ma cajk, ale jinak Franti slusny blabol.
A Veres je dobra trapka
Mutziputzi no tvl, ta Vereška ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí