VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 19:30

zlatahouba bááác.

Ale ja mám celkom kvalitné nechty. Poznám kočky, ktoré majú nechty tenké, lámavé, tak nosia umelé, ale tak decentné, že by ich človek nerozlíšil od normálnych. A chvália si, že nemusia často prelakovávať. Aj som to z tohoto dôvodu chvíľu zvažovala, ale potom som si povedala, že si ich nebudem zbytočne ničiť.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 20:08

slniecko Ja jsem taky uvazovala, protoze kdyz mam svoje nenalakovane, tak je to desny. Nicmene me odrazovalo to doplnovani. Mam co delat, zajit si ke kadernici, natoz co tri tydny na nehty. Kdyz nahodou ten termin nevyjde, tak to hnusne odrusta. Tak lakuji doma, aby to nejak vypadalo a nevadi mi to, uz mam nejaky laky probrany, ktery vydrzej ctyri dny dobry, pak dam dalsi vrstvu a az po tydnu odlakovavam. Pokud ma nekdo ale kratka nehtova luzka, tak s tim moc nezmuze.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 20:17

Karja ono to hnusně odrůstá už druhý týden. vypadá to ok tak sedm dnů. pak to začne vypadat strašně. mezera mezi silným umělým nehtem a prstem je asi nejhnusnější věc, co může mít žena na ruce. oloupaný lak nebo divné vlastní nehty tomu nemohou konkurovat.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 20:21
Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 20:22

viktorka_od splavu Prej kousalka:-))))

49385 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 20:23

Karja no tak do tohohle by nekousnul ani ten nejotrlejší jedinec, to je fakt

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 20:24

a to sa nedá nejako doplňovať doma pod tou lampou (ospravedlňujem sa, ak je to blbá otázka, fakt som sa tým hlbšie nezaoberala...)

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 20:27

slniecko Kdyz je nekdo sikovnej, tak asi jo. Ale dlouho to trva, investice do vybaveni a do tech gelu neni mala, plus stejne na prave ruce ro bude hnusny. Ja si jednou chtela kupovat tu lampu ne na gelovky ale na ty vytvrzene laky, odradila me ale stejne ta casova narocnost procedury. 

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 21:04
Reakce na Dadoo:

nolita Tak já umělé nehty nosím a nestydím se za to. Své nehty mám úplně papírové a velmi krátká lůžka. Nedělá to hezké  ruce.

​To máš ale možná právě z těch umělejch... Já si zrovna dneska koupila - páč furt bojuju s následkama toho proklatýho gel-laku - nějakej hotovej zázrak, jakože tvrdící a zároveň vyživující lak, tisíce děkovných dopisů. Tak jsem věru zvědavá.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 21:23

Já nosím umělé krátké víc než 10 let, ale chodím k mistrovi světa v Nail designu, takže žádný přechod mezi odrostem a nehtem vidět není. Nehty dělá úplně tenoučké a kdybych to kolegyním neřekla, tak to ani nikdo nepozná. Jelikož se mi celé dny dívá na ruce spousta lidí, tak jsem ráda, že je mám pořád upravené bez práce. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 22:20

Renusatko je to možné, ale k mistrovi světa chodí jen malé procento žen, ten zbytek má bohužel po tom cca sedmém dnu na prstu hrůzu, při které se mi vždycky sevře žaludek. nevím proč, ale ta mezera mi prostě nedělá dobře. chápu, že ne každému a že pro někoho je horší třeba oloupaný lak.

Offline Torrah
3399 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 22:26

Já bohužel nesnesu ani normální lak, zkoušela jsem kdejaký, vyživovací, tvrdící, drahý, levný... pokaždé se mi po pár dnech začnou rozdvojovat nehty a vrchní část se i s lakem sloupne. Tak bohužel, max na večer, když je nějaká akce, ale pak honem odlakovat a natřít mastí. Jinak je zle.

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 22:40

Renusatko ty muzes v praci umele nehty? pracujes ve zdravotnictví, pokud se nepletu??

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 23:03

zlatahouba Jenže v soukromém a tam to nikoho nevzrušuje. 

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 23:03

barbucha Kdybych měla svoje kvalitní, těžko bych potřebovala umělé, to dá rozum. 

Nenáviděla jsem svoje ruce. nehty věčně ulámané, roztřepené, měkoučké jak z papíru.

Podobně to vypadalo jen v extrémně dobré kondici (ale ještě kratší lůžka) a ta byla opravdu málokdy. Obvykle se mi o tom bílém narostlém proužku mohlo maximálně jen zdát.

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 23:10

Dadoo 

Mě nedojmeš, já preferuju krátký přírodní nehty   Takže přeju, ať se vrátí ta extrémně dobrá kondice 

49385 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 23:13

Dadoo máš nádherný vlasy a je víc než fér že aspoň ty nehty teda...

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 23:17

viktorka_od splavu  A ta plet! A to jsme jeste nevidely poradne zuby! Jo, nehty, aspon trochu spravedlnosti na svete!:-)

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 28. prosince 2017 23:20

viktorka_od splavu Karja Zuby dobrý, jen šest plomb. Bestie..

Offline stes
9318 příspěvků moje polička 29. prosince 2017 08:49

viktorka_od splavu Ježiš to je na blití ...