Ha. Potvrzuje se mi teorie, že když jsou krásné vlasy tak mizerné nehty a naopak. Já na hlavě 4 chlupy v mizerné kvalitě, ale drápy jako bych měla umělé. Ale kdybych si mohla vybrat tak bych tedy radši ty vlasy ![]()
VIP zjevy
rysamona Teorii nepotvrzuji![]()
rysamona Teorii také nepotvrzuji, ale abych měla pevné, zdravé nehty, nesmím si je lakovat. Jak si je nalakuji, tak je mám dlouho slabé, rozstřepené. Zato moje zuby ![]()
Já mám taky na umělé nehty poměrně averzi a docela mě až děsí, že je má skoro každá druhá ženská. I ty, které svoje nehty nemají špatné. Nechápu. Už jen to, se tomu upsat a pravidelně MUSET chodit na doplnění, protože to při odrostech vypadá otřesně. Já preferuji nehty přírodní a krátké, musím teda přiznat, že lakuji. A i ty největší dámy (v nejlepším slova smyslu), které znám ve svém okolí, a které jsou opravdu krásné, inteligentní a elegantní mají všechny nehty přírodní, krátké a NEnalakované.
vanilka
a kdyz mam prirodni, kratke a nalakovane jsem krasna, inteligentni a elegantni?
Candance Ne, maj bejt nenalakovany![]()
Já mám tedy strašnou fóbii ze špíny za nehty. Hezké nehty se mi líbí, i dlouhé, ale sama je mám ostříhané na kraťoučko a na cestách v kabelce nosím kartáček na nehty a když jdu někde na toaletu, pečlivě si je vydrhnu.
https://nedd.tiscali.cz/co-vsechno-zije-pod-nasimi-nehty-280527
Candance to rozhodně není záruka
. To jste si vyložila po svém. Uvedla jsem to pro příklad. Že to není o tom "nemám dokonalé nehty, dám si udělat umělé". A víc se do toho zamotávat nehodlám. Kdo chtěl pochopit, pochopil.
vanilka přiznávám, že já to pochopit fakt chtěla, to s těmi dámami v dobrém slova smyslu, ale nějak to nešlo....
nolita to je jedno ![]()
vanilka no mně úplně, já jen, že chtění v tomto případě fakt nestačilo ![]()
Já jak někdo spustí o krásnejch elegantních inteligentních dámách naskočí mi Coolidge Hašková, a to teda nechceš ani v sedmdesáti!
nolita to tam z toho fakt nejde vyčíst, že ta krásná, inteligentní a elegantní dáma nepotřebuje umělý nehty, že jí stačí mít ruce upravené a čisté bez nalakovaných nehtů? ![]()
vanilka hele fakt ne .... a to říkám jako odpůrce umělých, takže bych měla vlastně asi souhlasit ... ![]()
Mutziputzi tak ta mi rozhodně nenaskočila. Tu naštěstí ve svém okolí nemám
Mutziputzi Hašková je strašná ježibaba, ale tu její postavu teda v sedmdesáti chceš...![]()
vanilka No to teda nejde, i já tvrdím, že je to nechutně elitářský, nechápu co s nehtama má inteligence a krása co dělat![]()
999 Tu chceš, páč jí máš![]()
já teda coolidge "znám" jen ze šatny fitness a tam se chová vždycky mile ... což teda ale nevyzdvihuju jako žádnou cnost, to by mělo být samozřejmě normální, ať člověk je coolidge nebo ne :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí