Ta kabelka je Valentino
Tak těsně vedle ![]()
moninika Mně se taky nelíbí velikost kabelky...
A u účesu mi přijde divný, jak má ze stran ty sponky... Nejde mi to rozklíčovat, ale přijdou mi jako ty obyčejné z drogerie :-).
a kam se takova brasna pri obede odklada? stokrlatko na fotce nevidet a na zidli se myslim nevejde
viktorka_od splavu Dáma sedí na prvni třetině židle... Kabelku si šoupne za sebe :-).
999 no to mi prave prijde ze je na to velka. chtelo by to lepsi foto;-))
999 Ja to hazim klidne i na zem, kde maj uroven, prinesou mi pod ni zidli))
Mutziputzi Na zem...
. Kde mám toho běhajícího smajlíka...
viktorka_od splavu Kabelku jí odnesli i s kytkou ![]()
999 Bezne, v praci dtto...blby je ze pak utikaj prej prachy, docela bych i mohla rceni potvrdit))
moninika by me mrsklo;-)
Mutziputzi No právě...![]()
Mutziputzi Nekecej a já svůj věšáček na kabelky dala kamarádce:-(, poněvadž to taky mrskám na zem.
999 Bohatyho zenicha no, ja starej pes se uz novejm kouskum nenaucim))) Mi pripomnelo jak Andula na Instagramu psala “historku” jak si jela koupit neco do LV a svoji LV tam mrskla na zem a prejvsichni onemeli a zkameneli, zde jsem s jistotou poznala, ze keca, pac je to vsem u pr*ele co jsem kdy zazila![]()
Karja Mas prachy??? Tak vidis!!![]()
Mutziputzi Joo, musim zjistit, jak je na tom ta kámoška....no vánoce nakupovala drahý. Takže kupuju batoh, pro něj to určitě neplatí.
999 Bezne, v praci dtto...blby je ze pak utikaj prej prachy, docela bych i mohla rceni potvrdit))
Kvůli kabelce na zemi neutíkají. Válím ji tam celej život![]()
Tak ještě pár fotek Babišky. Lodičky pěkný, ale dle mě se s kabelkou brutálně tlučou. Ale Monča to asi ráda blejskavý. Účes zepředu ok, decentní, zezadu se zapomněla učesat. Asi nestíhala.

Divná móda, ty černé oči a bezkrevné rty. Z (nejen) dcerky to dělá smrtku. Monika se blejská ráda.

Dadoo A Zemanová vypadá jak Marta Gottwaldová... Hrozná Mařka
.
999 přijde mi, že ty světlé vlasy jí brutálně nesluší - na fotkách s tmavými vypadá lépe.
Dadoo Vivi ka stesti, ze je Babisova![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.