Karja Ale prdlajs, ta ma presne to co chtela, proc nervy?
VIP zjevy
barbucha Pije prý bohužel opravdu hodně...
Mutziputzi Já mám z ní pocit (Zemanová ne Babišová), že se tváří, jak kdyby zpytovala, proč si před 30 lety radši nevzala Pištu Hufnágla.
Karja od chvile co se sesla s kajinkem jsem taky presvedcena ze ma presne co chtela. stejna ludra jako on. puvodne mi ji bylo tez lito, ale byla to mylka...
Karja Ho dokonce nak rafinovane nahanela aby ho loupla a nasledne mela klid, kdyz se odebral naVysocinu, ji nepodcenuju![]()
Ta kabelka je Valentino
viktorka_od splavu Ale ne, to jsem nevěděla! Tak má projevit trochu nadšení holka. Však i ty její vlasy vypadají jak v těžký depresi.
Mne se model babisove libi, vcetne kabelky. Jen bych k tomu nebrala hodinky. Na nekom, kdo je stihly a neni jak kynuty knedlik, by to bylo velmi ok.
Karja tak ono to chce silnej zaludek v tomhle zit, to je jasny. mozna neni zas takova borka jak si myslela.. ale lito uz mi ji vazne byt nemuze.
![]()

(FB Philip Marlowe)
Mutziputzi Minimalistka každým coulem, to pořád řikám![]()
Sweet Potato Nezaměňovat minimalistku za neinvenční osobu co myslí, že k hladkému hadru je nutné hladné psaníčko, to je impotence, nikoli minimalismus![]()
Mutziputzi Ó nikolivěk.
Mně by ta kabelka byla celkem lhostejná, ale na té fotce prostě přitahuje pozornost. Prolétávala jsem titulky na iDnes a napřed jsem viděla kabelu v popředí, pak teprve lidi. Jako na takových těch Chluby chlub fotečkách blogerín.
Mutziputzi k tem jednoduchým datům se zdobnejsi kabelka dobře snese. Tahle se mi ale zdá uz moc preplacana a navíc ty blyskave boty k tomu. To uz je prostě moc. K blyskavym botam mela být neblyskava kabelka nebo naopak. Ne obojí.
Ale Muci, každý má jiné gusto, můj vkus říká na na oběd k prezidentu střízlivý šat i doplněk a trocu učesat, no ![]()
zlatahouba K našemu prezidentovi se střízlivě nemusí vůbec, naopak!![]()
Mutziputzi k tem jednoduchým datům se zdobnejsi kabelka dobře snese. Tahle se mi ale zdá uz moc preplacana a navíc ty blyskave boty k tomu. To uz je prostě moc. K blyskavym botam mela být neblyskava kabelka nebo naopak. Ne obojí.
Mutziputzi Vlastně!![]()
Dadoo Já jako vyznavačka Carrie Bradshaw mám tu přeplácanost posunutou, musí se to prostě umět a Móňa to zmákla tak akorát podle mě.
Mně se Babišová v těch šatech moc líbí, jsou decentní a naprosto se hodící na příležitost, zdobnost bot a kabelky mi přijde k jednoduchým šatům OK, problém je prostě s velikostí. Je to jak pěst na oko, mělo být psaníčko. Na té fotce u stolu se mi ale nelíbí vlasy zezadu - je to jak sepnutí vlasů v koupelně...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí