Jiná Realita Normálně vyzdechaná, co je na tom nejasnýho ?![]()
VIP zjevy
Řvousenka no u nás to znamená mrtvá, což mi nepřijde ![]()
![]()
Jiná Realita no to je právě vono - zdechlá/scíplá/mrtvá - tak mi přijde i angelina. vyhublá k smrti
Jiná Realita U vás se neříká, že je zdechlá = hubená? Myslela jsem, že to je všeobecně srozumitelné ![]()
Ta je teda taky pěkně vyzdechaná. Umí tady tyto ženy taky normálně stát, nebo prostě jenom furt na těch špicích?
idealni postava
viktorka_od splavu malo sadla vid![]()
Mutziputzi sádlo by té žížalce nepomohlo, byl by z ní váleček
Angelina je teda od pasu nahoru bozi. Oproti poslednim letum nebe a dudy, doufam, ze uz je z toho venku. Nohy desny, boty nevkus.
Leosova Monca je uz trochu moc. Za chvili zacne mit taky takovou tu anorekticky obri hlavu.
viktorka_od splavu zizalka ale hele tady kousek od nas maka u Sipkovy jak vztekla, skinny fat ni omylem![]()
Mutziputzi nic takovýho jsem neřekla. prostě nudla. pro mě nezajímavá
Jiná Realita Ještě se dá říct " z koze duch ". Kapišto?
Řvousenka
u nás je "scíplá" jen ve smyslu nemocná, ve spojení "hubená" to slyším asi prvně.
Jiná Realita To ovšem pro Angelinu platí i v tomto významu :-) Bez ohledu na různé zdejší trolení, takhle normální štíhlé zdravé ženské tělo nevypadá.
Jiná Realita Jsem dneska nějaká chcíplá = bez elánu, bez životy, není mi dobře.
jako "hubená" jsem to taky neslyšela nikdy.
dost_bot jasne, ta vypada jak reknete vy a jak to nekdo vidi jinak, sup tam “troleni”, BTW obdivuhodna vydrz, snad uz se nekdo prida co?![]()
viktorka_od splavu podle me mlady holky v padesatkach nosily spis takovy ty cpari kalhoty do pasu a k tomu tricko nebo halenku. takovy ty saty se sirokou sukni nosivaly podle obrazku zensky tak 35+...
EDIT: pod teen in 50s mi to vyhodilo treba tohle, coz ma do tech kostymovejch sukni a mejkapiu nahazovanyho zednickou lzici hodne daleko:
Prostě Pomáda. ![]()
Dadoo Mám to taky tak.
Spojení chudá = hubená znám, ale chcíplá = hubená, je pro mě novinka. Slovo vyzdechaná rovněž. ![]()
Bledule U nás se chcíplá v tomto významu taky nepoužívá, jedině zdechlá
Otec mi jistý čas říkal láskyplně "ty naše zdechlino"
Přitom nejzdechlejší je v naší rodině odjakživa on sám!
Pinot Noir Kdyby mi někdo řekl, že je zdechlý, tak si budu myslet, že se mu nic nechce.
„ Jsem dneska ňáký zdechlý. ” To se tady běžně říká, ale ve smyslu líný, unavený.
PS: Stejně ta čeština je úžasná. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí