VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:19

Karja ááále to jen tak, mně se prostě Angeliny postava líbí, za tím si stojím, anorektička neni, jí určitě málo, ale jí, mám kamarádku podobné konstituce, jí hodně málo, ale má to pod kontrolou, závidím jí, ale de tady po mně baba co to označuje za trolení, tak prosim

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:29

Mutziputzi Uz po tobe jdou jo?  My mame vlastne v praci taky takovou vyzilou zenskou tohodle veku a ji normalne (vim zkrz mikrovlnku). I dost sportuje, ono je to fakt hned. Pak stres, prace a je vymalovano. Mne se to moc nelibi, ale nepohorsuje me to, jen bych to.za ideal krasy moc nepovazovala, ony pak nejen ty mlady holky maj tendence dost blbnout, a pak to jde z metracka do angeliny a zadna rozumna mira nikde.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:39

Mutziputzi tohle přece není zdravý ženský tělo (i když je mladá, tak kromě obezity nemusí jstě mít nic, ale je to otázka času), tohle je děsnej extrém..oboje..

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:41

Mutziputzi a jinak tady už asi všechny víme, že se ti líbej velmi štíhlé ženy, trolením bych to nenazvala, jen někdy seš fakt urputná v tom opakování čehokoli..už to pak fakt není ftipný..

20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:42

Ounz šiš vim, prostě mi dopřejte právo aby se mi líbila postava Angeliny Jolie a budem všichni spokojený

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:45

Mutziputzi a teď je to ftip? (Já sem ve vztahu k tobě jak Sheldon) ponivač tady ti všichni tvojí lásku k Angeině (a Topolovi) ze srdce přejou a jen štěstí, zdraví a ať to dlouho vydrží!

20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:47

Ounz a že furt reagujete? Když napíšu, že se mi něco líbí, bez vašich (některých) kobercových náletů bych neměla jakoukoli potřebu se k tomu dál vyjadřovat a něco opakovat. Prostě padne, že Angelina je strašná, já napíšu, že mně se líbí, nevim co tě na tom tak irituje...zase...

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:50

Mutziputzi neirituje..když irituje, tak nereaguju. S těma kobercovejma náletama dost přeháníš, to skoro vypadá jakoby sme se n tebe domlouvaly, tak to není ne? Jinak na tom, že napíšeš líbí, někdo nelíbí a ty zas napíšeš líbí není špatný nic..

20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 14:57

Ounz Ale jó, tak prostě Angelina a typy ala Koblížková, hodně hubený ženský jsou tady obecně na pranýři, vedle to bylo nemlich stejně, obecně to moc nechápu a proto reaguju, to že tady xkrát vystartovalo pár bláznivek, který mi vpálili, že vole, nemusí bejt všichni hubený jak chci já, tak za to bohužel nemohu, pak mám strašný nutkání jim vysvětlit, že se maj kousnout do zadku, aby se uklidnily...no a pak obvykle přijdeš ty a píšeš mi to co dnes

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 15:07

Mutziputzi no a to bych řekla, že je úhel pohledu, ten obecnej pranýř pro hubený.  Jinak k tomu kobercáku, mně se na angelině nelíbej ty šaty a boty, nic jinýho sem nekomentovala. Obecně atsi je každej jakej chce, mě teda spíš ‘obtěžuje’ to prdelení se a prsení se neustálý, přijde mi to cáklý a to bez ohledu na hmotnost (takový ty macandy ‘miluju každý svý kilo’ mě serou dost) ale tak jen píšu svůj názor, to obtěžuje je v úvozovkách, protože mi to život nijak nekomplikuje, jen když to tu vidím, tak se neudržím a něco k tomu třeba napíšu, na svůj názor máme asi stejný právo, takže se tu zjevně v cyklech bude objevovat Mutzi: angelina je krásná, tlusťošky ne. Ounz:lidi sou různý..

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 20:25
Reakce na Pavlena:

V souvislosti s těmi slovíčky v různých významech... Se tuhle na mě vrhla jedna teta, co mě naposled viděla jako pubošku a pořád povídala, že jsem strašně šikovná.. Mi pak bylo přeloženo, že jako krásná. Jsem se kvůli jazykové bariéře ani nestihla pýřit. A to jsme prosím všichni z Moravy!

​Jsi mi pripomnela, jak mi kdysi tetka na morave dohazovala nejakyho typka s tim, ze je moc silovnej a ja ji odbyla, ze na nejakyho kutila nejsem zvedava :D

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 20:43
Reakce na razorblade:

​Jsi mi pripomnela, jak mi kdysi tetka na morave dohazovala nejakyho typka s tim, ze je moc silovnej a ja ji odbyla, ze na nejakyho kutila nejsem zvedava :D

​jo, kolegyne jednou komentovala kolegu z vedlejsiho oddeleni, ze je sikovny. Tak jsem premyslela, jak to muze vedet, kdyz s nima vubec nepracujeme. Pak jsme si to vysvetlily

Offline milacka
5888 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 15:52

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 16:06

milacka co je špatně?   (jestli to bylo na plese, tak bych možná nevolila úplet, ale na červený koberec klidně)

Offline milacka
5888 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 16:11

Bolo to na včerajšom Plese v opere v Bratislave, z môjho pohľadu dosť netradičná úpletová róba. Že by nový trend?

Offline sisa.b
1298 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 18:04

milacka nezabudla si podprdu?  

Offline Řvousenka
1042 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 18:44

milacka Nemůžu si pomoct, ale je to v té opětovné záplavě předimenzovaných krajkosaténů příjemné osvěžení. Vlastně se mi to líbí i díky tomu, že je to bez podprdy.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 18:46

milacka Ty šaty jako takový se mi líbí, ale paní k tomu má bohužel příšerný boty i náušnice. Mohl to být zajímavej alternativní plesovej outfit, takhle je to prostě jenom divný...

Offline RoSa
10201 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 18:49

sisa.b tsss... tu nepotřebuje přece

Offline sisa.b
1298 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 18:54

RoSa 

milacka omrkla som ich všetky a za mňa bola jednička Božidara Turzonovová a Lucia Hablovičová heď po nej. Ostatné mi prišlo také bežné, alebo o ničom.