To všechno souvisí s baňkama, když se przní tak se przní no, to je prostě skrytej protest Moraváků, svuj oficiální jazyk nemaj, pučili si náš, tak ho za trest takhle mrší...a tak každej máme něco ne?
scíplá, zdechlá, vyzdechaná, no jéje!
VIP zjevy
Bledule vyzdechana jsem v životě neslyšela. Považovala jsem to za překlep nebo vyplod automatického editoru.![]()
Mutziputzi Zdechlý je přece normální slovo, jen v jiném významu, no. ![]()
Dadoo Já bych to nepodceňovala. ![]()
Bledule Jako baňka no, vy jste tak kreativní hele![]()
Ještě je zajímavý kolik máte výrazů pro hubený, pro vypasený taky máte tolik?
Ještě je zajímavý kolik máte výrazů pro hubený, pro vypasený taky máte tolik?
No jasně! Tlustý = spravil se, vypadá dobře, silný, atd. Samá pozitiva ![]()
Mutziputzi Dost by se našlo. ![]()
Pinot Noir Krev a mlíko. ![]()
Pinot Noir že jo! mi bylo jasný, chybí tlustá=bohatá, doplňte si to!![]()
Pinot Noir ja jsem si oblibila "vypada blahobytně" Kdo by nechtěl,ze ![]()
Mutziputzi Dobře živená by nestačila?
Mutziputzi Tak vis co, to jsou vsechno stary vyrazy, v tech dobach, co sis musela nakopat brambory a podojit kozu abys mela brambory s mlikem k veci bylo bejt tlustej zavidenihodny.:-))))
Mutziputzi Co máš furt s Moravákama? Jako by jediný Čechy, co stojí za zmínku, byly jen Praha
a zbytek nějaký technický zázemí, či co. A k těm synonymům pro nezdechlý a nescíplý, prostě pro ty, ještě se říká " to je kus ženský" ![]()
To všechno souvisí s baňkama, když se przní tak se przní no, to je prostě skrytej protest Moraváků, svuj oficiální jazyk nemaj, pučili si náš, tak ho za trest takhle mrší...a tak každej máme něco ne?
scíplá, zdechlá, vyzdechaná, no jéje!
Co je s baňkama?![]()
tv Ne prosim banky uz maji po sezone, zase za rok!:-)))))
Teda zas slovicka? U nas je vyraz vyšeptaná, znamena to je je vyžita, vyzera unaveno, staro a strhano.
Zdravé ženské tělo na stejné akci![]()

Mutziputzi neprehanaj!
V souvislosti s těmi slovíčky v různých významech... Se tuhle na mě vrhla jedna teta, co mě naposled viděla jako pubošku a pořád povídala, že jsem strašně šikovná.. Mi pak bylo přeloženo, že jako krásná. Jsem se kvůli jazykové bariéře ani nestihla pýřit. A to jsme prosím všichni z Moravy!
Mutziputzi Ale prosim te, to by nikdo nerekl, tohle je fakt hodne zly. Angelina se mi libila, nemusi mit primo anorexii, mozna spis I zahul stres, no par kilo by ji neuskodilo. To bily peri se mi ale fakt libilo. Ta koblizkova mI prijde v poho, jen ma uzky boky, tak do dela takovou hubenost, ale za me v pohode. Jen boky mam radsi trochu sirsi abych ji mohla oznacit za ideal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí