VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:08

Mutziputzi mně jo, ale tak každýmu podle gusta :-D

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:09
Reakce na Potrefenáhusa:

viktorka_od splavu znám Vojtěcha 7. s malým Vojtěchem 8., tak jako OK, ale jinak mi to přijde takový mírně úchylný, ta potřeba vyrobit si kopii (když už si ji člověk stejně vyrobil)

​Mně rovněž, zejména pokud tam není ta tradice nebo je, ale objektivně ji neni na čem budovat, třeba výše zmíněné Kačenky jsem si překřtila na Kačenku a Kravičku, se ta matky podivnost projevuje v širší škále))

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:14
Reakce na Mutziputzi:

Potrefenáhusa Evžen je super, to by mi vůbec nevadilo.

​evžen je sice super, ale mít doma evžena a evženka?

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:15

Potrefenáhusa U nás taky netrval, spíš tak nějak o to v duchu stál, což by na mě samozřejmě působilo mnohem silnějc než to trvání. Evžena bych brala bez ofrňování :-).

20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:18

viktorka_od splavu Tak jednomu můžu řikat příjmením no, kolik let z celýho živita žije člověk s rodičema, čtvrtinu maximálně, kvůli tomu bych vopravdovou a odůvodnitelnou tradici nebortila.

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:22

Mutziputzi když já nevim, vono ne na všechno si člověk zvykne. Na něco jo, ale zas dát dítěti jméno, který mi přijde nepřekonatelně nehezký...jako fakt mít třeba za muže Patrika, kterej by na tom trval, tak nevím....prostě bych neustoupila

49385 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:23

Mutziputzi jako Klausi, jo?

20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:24

Potrefenáhusa Já musím říct, že jménům přikládám dost marginální význam, když má někdo charisma a je osobnost, překousnu i Josefa nebo nevim koho, je mi to fakt srdečně ukradený, i u vlastního dítěte.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:28

Potrefenáhusa 

ale ustoupila - nebo byste se musela rozvést. znám takový případ. nátlaku babky, tchýně a nakonec i manžela byste neodolala jinak než tím rozvodem. nebo byste neustoupila a tchýně a babka by vás nenáviděly až do smrti. mně přijde tohle pojmenovávání jak ze středověku a někdy asi i jako známka nízké inteligence v rodině nebo rodinné despocie (protože není normální, aby tchýně kecala novomanželům do jména dítěte, nebo aby manžel nutil ženu k nějakému jménu, protože to chce babka, protože tradice). pokud se na tom manželé shodnou málem od prvního těhotenského testu, nebo to druhému manželovi nevadí, protože se mu třeba to jméno líbí, no ok, i když to stejně nechápu, minimálně kvůli nepraktičnosti a tomu, že dítě pak má debilní zdrobnělinky. ale přijde mi, že do tohohle se většinou ten přivdaný nebo přiženěný manžel pak nutí, i když s tím nesouhlasí.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:29

Mutziputzi já bych třeba reného opravdu nedala. evžena možná snad. ale rené nebo třeba kevin (pokud by to nebyl cizinec) 

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:30

Mutziputzi Josef

já nevim, asi jo, taky jsem to nikdy moc neřešila, i když s klukem s vyloženě hezkým jménem jsem chodila naposledy ve 20 :-D Ale Patrik prostě nemůže bejt nikdy charismatickej!!!!!

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:30

betsey Mně ty generační jména přijdou normální, zvlášť těm chlapům to nějak toleruji líp. Prostě bych to neřešila, pokud to jméno opravdu hodně chce a ty nenosíš v srdci nějaký svoje jméno, ke kterýmu máš silnej vztah, tak když si to zplodil, ať pojmenuje. U nás taky bude vybírat tatínek:-D. Já chtěla jméno po dědovi, tak to zřejmě nevyjde, tak jsem přemýšlela nad dívčí variantou toho jména a pak si řekla kašlu na to, děda by stejně chtěl, ať si to pojmenuje partner, jak se mu to líbí:-D.

Potrefenáhusa Tak já znám familii Albínů, miminko už taky mají, zlatej Evžen:-D

20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:30

Nebo tahle hele, myslim, že bych se uměla votáčet i jako Zdena nebo Miluše, Stanislava už by byla výzva, ale podle mě bych i Stáňu dala

49385 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:31

Jiná Realita a co Emilek?:D

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:31

A to si představte, že můj vnuk je už 4. toho jména v řadě, stejně se jmenuje i zeť a prý pokud by měl někdy syna, má se zase jmenovat po něm.  To už tomu ubohýmu dítěti asi budu říkat Alfréde, další snesitelný tvar toho jména už nevymyslíme.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:31

Potrefenáhusa ani patrick jane? 

49385 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:32

Kokoska tak jestli je s tím spokojená dcera?

20970 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:32

Potrefenáhusa Patrick Dempsey je dost v pohodě

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:33

Potrefenáhusa Já myslim, že bys to přestala řešit, po těch x měsících by ti bylo jedno, i kdyby se jmenoval Jidáš, hlavně, že už se o tom nikdo nebaví. Vybírat jména je otrava:-D.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:33

viktorka_od splavu ne, emil ne