VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:45

viktorka_od splavu Tak pošta je problém, jen když všichni bydlí v jednom místě, ne?

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:48

tv 

Spíš zkráceně, Vlaďko, i mamince. Nebo někdy Aťko, to pochází z dob, kdy jsem Vlaďku ještě neuměla správně vyslovit. A kolem roku a půl až dvou jsem byla Kajka, kvůli dudlíku, já ostuda Pro sestru v určité době zásadně Vlaďuša a jedna kamarádka mi říká Vlaďuš, to se mi strašně líbí

Offline 999
19839 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:49

Když to tady čtu, tak si říkám, jestl to nemají jednodušší třeba v Indii... Mojí kamarádce se tam před měsícem narodilo dítě a pořád nemá jméno...Čekají, až se domluví kněz, astrolog a numerolog... Jediné co už ví, že to jméno musí začínat na "č" - podle indické mytologie 

Offline Allania
172 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:52

viktorka_od splavu A tak duševní pochody chápu a to zatím nejsem ani nastávající matka. Hrozně by se mi líbilo Josefína, Anastázie, Anna nebo Antonie, ale to mi neprojde. Za to mám averzi vůči jménům s -ni- jako Veronika, Monika, Nikola atd. Tisíce dalších jmen se mi nelíbí, nebo je tam moc R, což já, jakožto ráčkující člověk, jistě ocením. Takže mi nezbyde nic jiného než se přiklonit k mužově Elen nebo vymyslím totální chujárnu. Vždyť i blbý morčata jsme pojmenovali Párek s Rohlíkem, tak jak asi může dopadnout naše dítě. Už předem ho lituju. Nejen praštěné rodiče, zděděné nejhorší fyzické i povahové rysy, ale ještě blbý jméno.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 13:32

Allania Párek a rohlík...   Jsem viděla paní se dvěma jezevčíky a volala na ně Jime a Beame..!

Offline catch
215 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 13:35

Sweet Potato 

v Mlynskej doline, studentskom domove bola (mozno este je) krcma 39 a ked sa slo do nej, tak sa slo do Defky (sorry, nemam nastavenu cesku klavesnicu, nad e ma byt ved viete co; ))

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 14:07

999 Č... me nic slusnyho nenapada

A -uš koncovka asi u tchyni frci, svagrove rika Sylvuš a to ja teda nedokazu skoro ani napsat, jak je to desny

Offline 999
19839 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 14:10

Luna Babička mu na tajňáka zatím říká Charlie :-).

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 14:10

Pinot Noir tak minimalne otec se synem nejakou dobu v jednom miste bydli:-)

Offline Aranel
6643 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 14:12

Luna  by si mi někdo mohl zkusit 

Asi bych se teda nepozastavovala nad tím, že se někdo jmenuje jako budoucí tchýně, ono Eva, Jana, Lenka a pár dalších jmen už je prostě oblíbenejch dlouho...

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 14:18

viktorka_od splavu Brácha se jmenuje stejně jako táta a krom pár špatně předanejch telefonátů za dob pevný linky a pár otevřených dopisů (většinou úřady, žádný liebesbriefy) to žádný komplikace nikomu z nich nepřineslo.

Jedinou komplikaci jsem způsobila já jako dítě, když byl brácha na nemocenský a spal a někdo zvonil dole jestli je doma pan K.P. já, že ne, myslela jsem, že shání tátu ptž brácha není přece pan . Pak se zjistilo, že to byla kontrola  , ale vysvětlilo se a brácha nemocenskou dostal.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 14:41

Aranel pochopila jsem to tak, že se tchyně a snacha jmenovaly stejně, včetně příjmení i před svatbou.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 16:44

Cha moje jméno tchán komolí na variantu -če, kamarádky na -o a pro mamku jsem -zka. Když se s mužem o něco dohadujem, tak mi říká tou tvrdou variantou. dítě dostalo jméno krátké,a dle přání muže, naše přijmení je trest sám o sobě. Případný syn bude Jiří po mém dědovi a strejdovi a mužově svědkovi a ... s tím muž problém nemá.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 16:53

viktorka_od splavu To jo, ale to se jedná převážně o dětství a tam té pošty zas tolik není 

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 17:00

Pinot Noir abyste se nedivila, znamemu se povedlo pri cteni zamenit jmena Jan/Ivan (psano rukou a doktorskym skrabopisem) a predpokladal, ze pozvanka na ockovani bude jeho a ne 6-tydeniho syna, a tak se dostavil na ockovani proti TBC osobne, lec bez mimina. Zdravotnici se nejdriv dost divili, pak i hodne smali..

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 17:04

Pavlena No vidíte, ani různá jména nejsou zárukou, že nedojde ke zmatkům  

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 17:10

Bradavky nebezpečně vysoko

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 17:10

Pinot Noir viktorka_od splavu Ja chtela pro syna stejne jmeno jako ma manzel, ale manzel byl proti, ze se v tom budou zmatky. Po narozeni syna prisel muzi dopis. Ptam se ho, proc mu pojistovna X posila dopis, kdyz ma pojistovnu Y... byla to samozrejme karticka pro syna . No a nedavno jsem volala na manzela, at mi jde pomoc sundat neco ze skrine. Hadejte, kdo prisel . Muj muz porad tvrdi, ze to byl blby napad. Navic si vsichni mysli, ze ten napad je z jeho hlavy, o to vic trpi .

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 17:20

Aranel Přesně tak, měly i stejné příjmení. V republice nás je navíc tak do 60 kousků:-D To nevymyslíš.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 17:35

ice haha tomu rikas zadny komplikace:-/

no ja mam pocit ze zivot sam je celkem spletitej tak proc si to jeste zhorsovat dobrovolne:-)