999 ok, ak na to neprídem kým prídu deti zo školy, dostanú úlohu.
Holt, nemali ste z toho robiť súťaž
!
999 ok, ak na to neprídem kým prídu deti zo školy, dostanú úlohu.
Holt, nemali ste z toho robiť súťaž
!
Karoleena Moje máma se jmenovala na chlup stejně jako její nastávající tchýně a to je teprv uchylný. A ne, Novákovi ani Pospíšilovi nejsme:-D
Karja No, z toho by měl taky Freud radost. :D
999 Já myslím, že Devčo má potenciál.
Mně moje jméno nikdo nikdy nekomolil, i rodiče používali tu základní variantu. Ale pak jsem získala (jnak zlatou) tchýni a ta používá tu nejhorsi možnou podobu končící na -uš...
.
Karja partnerovi řikáme snad Táto, ne?))
. Já to snad zavedu, doufám teda, že vy u toho šarmantního dobře zajištěnýho, až ho zas potkáte, posléze taky!
Sweet Potato Mám v okolí Devču, ale on se jmenuje Devera...
. Ty přezdívky jsou taky peklo...
My plánujeme pojmenovat děti po našich otcích, a to i pokud to budou holky, tak v ženských variantách. Mně se ta tradice rodinných jmen líbí, neb jsem sama nositelka jednoho takového
Neznam zadnou jinou s tvym jmenem. Jak ti rikali doma? Zdrobnele?
Zina Taťka je ještě o level výš...
.
Karoleena Moje známá má celkem běžné jméno a nechtěla, aby se tak jmenovala i dcera, jenže ani v porodnici neměla vymyšlené žádné a tak dceru pojmenovala po sestřičce, která se ovšem jmenovala úplně stejně.
My máme s manželem jiný problém, oba nechceme, aby se děti jmenovali po nás, ale mě se jeho jméno líbí opravdu moc a jemu se zase líbí moje jméno, protože je sice obyčejné, ale moc už se nevidí. Zatím jsme vymysleli alternativu jen pro holku, ale i tak se mi moje jméno líbí víc. Kluk bude podle muže Ničitel, jakákoliv alternativa je nemožná. Tak uvidíme, zda to bude na rozvod.
Mamka mého chlapce se tak dlouho nemohla rozhodnout, jak pojmenuje dceru, že ji nakonec pojmenovala po sobě a nepovažuje to za dobrou volbu, právě proto, že se to pak různě plete, a třeba měla i zážitek na izraelském letišti, kde měly obě velký vysvětlování, protože místní úředník nebyl s to pochopit, jak je možný, že se ty dvě ženský jmenujou naprosto stejně a že to musí být nějaká chyba. :D
ano, na letišti to taky působí menší problémy
Mně dědění jmen nevadí, synovi bych klidně dala jméno po muži, protože se mi líbí, ale on nechtěl. V mé rodině je už v třetí generaci jméno Jiří a za dalšího se sestra vdala, že by to působilo zmatky nebo problémy, jsem nezaregistrovala. Jen když si naši pořídili psa a v průkazu původu měl jméno Jura, přejmenovali jsme ho na Terryho ![]()
. Já to snad zavedu, doufám teda, že vy u toho šarmantního dobře zajištěnýho, až ho zas potkáte, posléze taky!
Já už žádnýho dalšího nechci, teď už mi stačí jenom vtipnej
999 no já znám jistou restauraci, teda spíš je to hospoda až pajzl deváté cenové.. což se jim promítlo i do oficiálního názvu. no a tam se říká "na devině":-) popřípadě kdybys na tom trvala tak Trojdevino:D zjevně máme variantu pro každýho:P
Allania eee.. cože?
jenže ani v porodnici neměla vymyšlené žádné a tak dceru pojmenovala po sestřičce, která se ovšem jmenovala úplně stejně.
Allania Conan?![]()
viktorka_od splavu No když to po sobě čtu, tak to vůbec nedává smysl. Myslela jsem po zdravotní sestřičce, ale ta se jmenovala stejně jako nastávající matka a tedy i dcera. Teď už je i třetí generace toho jména a odlišují se každá jinou zdrobnělinou.
Pinot Noir co pošta? taky dobrý?
Allania no ano já to pochopila jen jsem nepochopila duševní pochody té matky:D
viktorka_od splavu Jakoze pojmenovat po sobe se ji nelibilo, ale po setricce, to holt byla jina, i kdyz mela vlastne stejne jmeno?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.