zlatahouba Porad lepsi nez nizko
VIP zjevy
Z Agáty se stala znovu pořádná rajda Z článku o tom, jak Agáty krásně zhubla.![]()
Zina osmigeneracni tradice to respektuju, to se neda nic delat
pche... osmigeneracni! V otcove casti rodiny se jmeno Jan rozlezlo na tolik kolen pres tolik generaci, ze otcuv bratranec je vseobecne znam jako “Jan triadvacaty” :D kam se na tohle hrabe osm generaci... :D
zlatahouba Cotoje? A proč vypadá, jak když nemá zuby?
Tak to už je takové... dynastické ![]()
Já přidám ještě jeden zádrhel, znám z blízkého okolí. Kluci dědí jméno už po několik generací, rodina to i dost symbolicky prožívá - nositelé tradice a tak. Pro případného mladšího bráchu to asi není úplně příjemné...
zmrzlina To je dobrá poznámka.
dzizisketa hlavne prakticke... to jsou lidi, se kterejma se clovek vida fakt malo, takze je dobry vedet, ze kdyz nekoho oslovim Honzo, mam velkou sanci se trefit :D kor kdyz dokazu identifikovat i jeden chytak, kde rodice rebelovali a pojmenovali ho Jirka :D
MP Meri https://www.super.cz/547559-role-uz-pro-ni-nejsou-tak-ukazuje-nadra-odepsana-herecka-44-s-drogovou-minulosti-se-koupala-nahore-bez.html
zmrzlina a sakra:-(
KoraKora Jé a zrovna takový pěkný jméno:-D. To se prostě leckdy netrefíš.
mně by josef nevadil, ale ono se mu bude říkat jožko
aspoň u nás, a to teda ne a ne. kdyby se mu říkalo josefe...tak to není tak hrozný (lepší než evžen
).
já děti bohužel mít nikdy nebudu, ale kdybych měla, tak bych chtěla třeba sofii (kdyby měla nějaké normální příjmení).
betsey Kdyby mě rodina echt nutila pojmenovat dítě v rodové linii třeba Bonifác a já echt nechtěla, dostal by synek dvě jména. Např. Jana Bonifáce bych už skousla. Vlk by se nažral a doma by byl Jeníček ![]()
Jiná Realita Sofií je teď moc ;)
Dnes jsem.v dětském koutku potkala holčičku Arielku.
KoraKora Mě hned dětinsky napadlo, jestli má sestru Persilku
Ale nic proti, holčička byla roztomilá, tak se to k ní hodilo.
KoraKora Pido, to je jak Míďo (to je místo Míro), tak říká kamarádovi jeho maminka. Blééé.
Pinot Noir A vocas měla s sebou nebo nechala doma?
Pinot Noir A teď se mi vtírá představa, jak ta Arielka vyroste a vezme si Vopajšlíka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí